А нели ти се зголемува и тебе economy skill со бустер за работа а со тоа и плата така да не гледам како е арч да потрошиш злато дури и без да се консултираш со сопственикот па да те одпушти. Се враќа ли златото и од работа?За работа бустер ако сакате да користите,договорете се со сопственикот на фирмата. Најубаво ќе биде така,да не фрлате за џабе злато.
Има ли голема разлика во производство ако работам со 95-6 да речеме или со 100?Некој да не сака да работи кај мене во фирма? Исклучиво со 100 енергија.
Обично платата е исто како на маркетот на пазар, а бустерот се исплаќа половично. Пола бустер сепак е фер исплата, нема само газдата ќар од твојот бустер, имаш и ти, побрзо кревање скил.А нели ти се зголемува и тебе economy skill со бустер за работа а со тоа и плата така да не гледам како е арч да потрошиш злато дури и без да се консултираш со сопственикот па да те одпушти. Се враќа ли златото и од работа?
Нема голема, али и не ти е некој товар ако работиш со 100.Има ли голема разлика во производство ако работам со 95-6 да речеме или со 100?
Market - Monetary Market.Имам 5 злато, сакам да го продадам.
Можам ?
Неможеш, ако се наоѓаш под левел 15 :salut:Имам 5 злато, сакам да го продадам.
Можам ?
Оди на работа и кликни RESIGNКако да ја напуштам работата ?
Бев во србија работев,сега се преселив во Мкд. ама неможам да се вработам -.-
Штеди бе, полека со златотоДа тренирам со boot camp booster или пак да штедам злато? 5 левел сум.
Не треба да се борите до 15ти левел од едноставна причина што правите мал инфлуенс. Затоа ви се кажува да штедите до +15ти левел за кога ќе имате поголема сила да мавате повеќе со златото што ќе го заштедите.Ова е дупли пост, јас се извинувам, тука требало...
Еј дечки, пред малку се регистрирав на играва ама касно видов дека не требало да се борам додека не стигнам левел 15.
Арно ама јас стигнав левел 5, работев еден ден, тренирав еден ден и си купив едно оружје таму... и од љубопитност отидов да се борам против востанието во Видин. И незнам како ама испадна дека сум утепал 4 бугари. Сеа имам 2 денари и 4 злато.
Сакам да прашам... Згрешив шо отидов да се борам? И за што ми служи златото?