Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Нели прочита секаде дека не треба да се бориш до 15 левел?
абе на чело да им напишеме изглеа треба!
по 3459385390583058495849086405986049 86498084086058659 постови и евесници за почетници каде пишува ДА НЕ СЕ БОРАТ ОТКАКО ЌЕ СЕ РЕГИСТРИРААТ, они пак се борат!

ај бе само лажете никој леб не дава не играам веќе шо ве ебам

Моментално сум државјанин на Холандија, пошто акаунтот ми е креиран пред околу 2 и пол години ама немам баш играно. 10ти левел сум, и пред неколку дена се преселив во Македонија, ми пратија тикет (фала!). Аплицирав за државјанство ама уште немам добиено... Како иде работата со државјанство? Треба нешто да се направи? Колку се чека? Дали има шанси да не се добие? Ако некој знае нешто повеќе, ако може да објасни. Фала

Моментално сум државјанин на Холандија, пошто акаунтот ми е креиран пред околу 2 и пол години ама немам баш играно. 10ти левел сум, и пред неколку дена се преселив во Македонија, ми пратија тикет (фала!). Аплицирав за државјанство ама уште немам добиено... Како иде работата со државјанство? Треба нешто да се направи? Колку се чека? Дали има шанси да не се добие? Ако некој знае нешто повеќе, ако може да објасни. Фала

Конгресмените даваат државјанство. Јас и Апокалипто моментално сме во конгрес, кажувајте никови овде за да ви одобруваме.

Zoran Trifunovski. Чекам државјанство два дена. И како можи да си клам nick, да не бидам со вистинското име, пошто се регистрирав од FB?

Дечки, се регистрирав, работев нешо, тренинг нешо и сега што?

Дечки, се регистрирав, работев нешо, тренинг нешо и сега што?
Сега истото долго време, барем едно два месеци да собереш денари и злато и да се ојачаш и што е најважно треба да работиш со 100 здравје или приближно. Има и мисии некои што треба да ги исполнуваш, ама никако не се бори додека не качиш барем 17-18 левел бидејќи така е подобро и за тебе и за еМакедонија. :)

Сега истото долго време, барем едно два месеци да собереш денари и злато и да се ојачаш и што е најважно треба да работиш со 100 здравје или приближно. Има и мисии некои што треба да ги исполнуваш, ама никако не се бори додека не качиш барем 17-18 левел бидејќи така е подобро и за тебе и за еМакедонија. :)

два месеци??? Многу бе...:nesvest: јас левел 5 сум, јадна...

И јас сум нов ама ми требаше скоро месец да стигнам до 14-ти и во војната нешто успеав да качам левел и сега сум 16-ти (уште малку 17-ти) ама да можам пак да бирам не би се борел барем до 20-ти зашто многу истрошив за лечење а не правам некоја разлика во исходот на битката.

Епа тоа е,играва е некој вид симулација на РЖ.
Дете од 2 годинки не може да се бори нели ? xD
Трпение само. :)

Да, исто заборавив да ви кажам дека злато добивате од Treasure maps на секој 5-ти левел мислам, јас се заебав и ја користев платата поточно денари за да купам злато за бустери, бидејќи не знаев за мапите... Најдобро со тоа злато што ќе го добиете користете го за 50% буст за тренинг и работа.

Златото што ќе го даде за 50% буст за тренинг ќе ви се врати со добивање на првата СУпер Солџер медаља.
Ќе потрошите 4-5 голд на бустерот,а со мапата ако имате среќа може и повеќе да добиете од што сте потрошиле.
За работа бустер ако сакате да користите,договорете се со сопственикот на фирмата. Најубаво ќе биде така,да не фрлате за џабе злато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom