Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Само што се регистрирав ник Gadze помагајте ги прочитав сите страни овде од Помош за сите нови играчи и уште не знам што е welness каде да најдам го прочитав и тут за качуванје за 6ти лвл ама деновите како се бројат според реално време или ?
помош малце нешто што ми треба тамо само лебови имам :toe: :kesa:

До 5-ти левел не можеш да се бориш така да еднаш во денот ќе одиш ворк, треин ќе си купиш едно лепче со 1 или 2 ѕвезди и толку. Деновите траат 24 часа и си има таканаречено еРеп тајм...новиот ден во еСветот кај нас почнува во 09:00 наутро...
велнес ти е уствари здравјето што го имаш...тоа се надополнува со јадење леб кој човечето само го јаде доколку имаш купено во твојот инвентар и секогаш го зема тој леб со најголем квалитет...од квалитетот на лебот зависи колку велнес ќе добиеш...исто така може да кренеш велнес доколку некој ти подари гифт ама тоа е ако заглавиш што не би требало ако ги следиш инструкциите

е кога веќе ке стигнеш лвл 5 тогаш ќе одиш само еднаш во битка и потоа одма во болница да се лечиш...ако не знаеш како прашај тој ден пред нешто да направиш тука на форумов или на играта

и јак мене исто..

Ќе се среди за еден ден...можеш да пробаш повторно да ја аплоадираш истата слика и да стиснеш релоад Ф5 копчето...

Качив 4 лвл денеска имам 3 лебчиња мислам дека ке се доволни за 2-3 дена а дали со покана на пријателство дигам поени за да качам левел?

Качив 4 лвл денеска имам 3 лебчиња мислам дека ке се доволни за 2-3 дена а дали со покана на пријателство дигам поени за да качам левел?

Не. Добиваш 5 златници за секој поканет пријател кога ќе стигне до 6тото ниво. И, секако, доколку поканиш 10 играчи кои ќе стигнат минимум до 6тото ниво, ќе добиеш society builder медал.

И да не заборавиш, немој да те лажел Господ мули-акаунти да праиш.

ми требат 11 wellness 6 лвл сум за да одам у војна и после да можам да се лечам ...
барем така ми кажаа ама малце покасно и заглавих....
има ли шанса некој да помогне :)

ми требат 11 wellness 6 лвл сум за да одам у војна и после да можам да се лечам ...
барем така ми кажаа ама малце покасно и заглавих....
има ли шанса некој да помогне :)

nik ?

eKinderMkd

^^
без "Е" се логирам само со KinderMkd
:kesa:

Јас ќе се регистрирам, кај да е..:)

p.s. MKD држава нешто...?

Добродојдени се сите :smir:
еМакедонија сеуште нема но сите се надеваме а и реално е при првото додавање ние да бидеме меѓу новите држави

Како да поканувам пријатели на ереп идам комунити инвајт френдс и не знам како таму нема ник кај да пишам пријател да ми е ц ц ц улава работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom