Помош за нови играчи

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Само што се регистрирав ник Gadze помагајте ги прочитав сите страни овде од Помош за сите нови играчи и уште не знам што е welness каде да најдам го прочитав и тут за качуванје за 6ти лвл ама деновите како се бројат според реално време или ?
помош малце нешто што ми треба тамо само лебови имам :toe: :kesa:
До 5-ти левел не можеш да се бориш така да еднаш во денот ќе одиш ворк, треин ќе си купиш едно лепче со 1 или 2 ѕвезди и толку. Деновите траат 24 часа и си има таканаречено еРеп тајм...новиот ден во еСветот кај нас почнува во 09:00 наутро...
велнес ти е уствари здравјето што го имаш...тоа се надополнува со јадење леб кој човечето само го јаде доколку имаш купено во твојот инвентар и секогаш го зема тој леб со најголем квалитет...од квалитетот на лебот зависи колку велнес ќе добиеш...исто така може да кренеш велнес доколку некој ти подари гифт ама тоа е ако заглавиш што не би требало ако ги следиш инструкциите

е кога веќе ке стигнеш лвл 5 тогаш ќе одиш само еднаш во битка и потоа одма во болница да се лечиш...ако не знаеш како прашај тој ден пред нешто да направиш тука на форумов или на играта

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Качив 4 лвл денеска имам 3 лебчиња мислам дека ке се доволни за 2-3 дена а дали со покана на пријателство дигам поени за да качам левел?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Качив 4 лвл денеска имам 3 лебчиња мислам дека ке се доволни за 2-3 дена а дали со покана на пријателство дигам поени за да качам левел?
Не. Добиваш 5 златници за секој поканет пријател кога ќе стигне до 6тото ниво. И, секако, доколку поканиш 10 играчи кои ќе стигнат минимум до 6тото ниво, ќе добиеш society builder медал.

П

Паган-др

Гостин
И да не заборавиш, немој да те лажел Господ мули-акаунти да праиш.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
ми требат 11 wellness 6 лвл сум за да одам у војна и после да можам да се лечам ...
барем така ми кажаа ама малце покасно и заглавих....
има ли шанса некој да помогне :)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
ми требат 11 wellness 6 лвл сум за да одам у војна и после да можам да се лечам ...
барем така ми кажаа ама малце покасно и заглавих....
има ли шанса некој да помогне :)
nik ?

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
eKinderMkd

^^
без "Е" се логирам само со KinderMkd
:kesa:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Јас ќе се регистрирам, кај да е..:)

p.s. MKD држава нешто...?
Добродојдени се сите :smir:
еМакедонија сеуште нема но сите се надеваме а и реално е при првото додавање ние да бидеме меѓу новите држави

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Како да поканувам пријатели на ереп идам комунити инвајт френдс и не знам како таму нема ник кај да пишам пријател да ми е ц ц ц улава работа...

Kajgana Shop

На врв Bottom