Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
xXx*SparkY*xXx mi e korisnickoto ime sega se registrirav moze nekoj da mi pomogne da mi dade nekoe oruzje leb ili taka nesto , vo Serbia sum registriran

xXx*SparkY*xXx mi e korisnickoto ime sega se registrirav moze nekoj da mi pomogne da mi dade nekoe oruzje leb ili taka nesto , vo Serbia sum registriran

Оружје не ти треба сега за сега пошто уште неможеш да се бориш...а за леб и помош за велнес обрати се до Macedonian Red Cross иако мислам дека и тоа не ти е потребно сега за сега...само следи ги инструкциите од водичот како најлесно до 6-ти левел и ќе немаш проблеми...а за се друго прашувај тука...поздрав

5ти левел сум,некое оружје ако може .=))
ПС:Каде да се борам?
ППС:Ник LoGiX Spyware

Која е разликата кога имаш куќа ?

доста бе е не ти ке ги учиш со интелигенцијата за прваче! кој сака помош нека пише na eRepublik Dusan Trajkovski!

ќе може карта да патувам у Indonesia ?
се заглавив у америка :ha:

доста бе е не ти ке ги учиш со интелигенцијата за прваче! кој сака помош нека пише na eRepublik Dusan Trajkovski!

Ако навистина сакаш да помогнеш донирај нешто во Macedonia Red Cross... Тамо се обраќаат сите нови играчи на кои им треба помош, па потребни се пари за гифтови и храна :)

Само што се регистрирав ник Gadze помагајте ги прочитав сите страни овде од Помош за сите нови играчи и уште не знам што е welness каде да најдам го прочитав и тут за качуванје за 6ти лвл ама деновите како се бројат според реално време или ?
помош малце нешто што ми треба тамо само лебови имам :toe: :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom