Koj lvl си? Дали се бореше денес?Јас уште не сфатив, до мене е или глуп сум? Како можам да се лечам? Имам 29 wellness. Купив wellness box од 2 gold, ама не е то то а? Немам ич пари, само 6 RUB. И така, некој да ми кажеше?
Сега ќе ти пратам 10 сила и поквалитетна храна да ја качиш силата 40+ па ќе ти објаснам што како да се излечиш.Јас уште не сфатив, до мене е или глуп сум? Како можам да се лечам? Имам 29 wellness. Купив wellness box од 2 gold, ама не е то то а? Немам ич пари, само 6 RUB. И така, некој да ми кажеше?
gosevski has transfered 1 GOLD to your account.
gosevski has transfered 3.47 TRY to your account.
gosevski has transfered 10 IDR to your account.
gosevski has transfered 3.61 DKK to your account.
toise has transfered 3 FRF to your account.
toise has transfered 11 TRY to your account.
toise has transfered 9 THB to your account.
toise has transfered 2 GOLD to your account.
toise has transfered 9 ESP to your account.
CikoMKD has transfered 1 GOLD to your account.
CikoMKD has transfered 11 RON to your account.
CikoMKD has transfered 4 IDR to your account.
Фала. Ај за после ко ке имаш време пиши за лечењето, пошо вака ко паразит испаѓам.Сега ќе ти пратам 10 сила и поквалитетна храна да ја качиш силата 40+ па ќе ти објаснам што како да се излечиш.
Нови донации.
Лечењето е овозможено еднаш во денот во зависност од тоа дали си се борел тој ден и дали има болница во твојот регион и со кој квалитет е таа! Ако си стигнал денес до велнес над 40 оди ЕДНАШ FIGHT и потоа се враќаш во my places-> profile кликнуваш на регионот каде се наогаш до знамето на државата и одиш на hospital доколку има! ако има болница ќе ти даде опција heal кликни на неа и ако болницата е со 5q ќе ти даде 50 велнес.Фала. Ај за после ко ке имаш време пиши за лечењето, пошо вака ко паразит испаѓам.
еднаш дневно! и тоа под услов да си се борел тој ден!Kolku pati dnevno mozam da se lecam u bolnica?
Сега ќе ти пратам 10 сила и поквалитетна храна да ја качиш силата 40+ па ќе ти објаснам што како да се излечиш.
Нови донации.
А како да донирам неможам да донирам имам нешто леб q1 и не се покажува поле кај да го донирам?