Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Може така јас сега почнав така имам 10-тина играчи кои само се регистрирале а не играат и им пратив првен по 20 леба после ќе им пратам уште кога ќе има место.

Јас сигурно така пропуштив преку 150+ пријатели да им пратев сега ќе имав .. :(

Се надевам тоа не се смета за multi accounting ? :toe:

Може така јас сега почнав така имам 10-тина играчи кои само се регистрирале а не играат и им пратив првен по 20 леба после ќе им пратам уште кога ќе има место.

Јас сигурно така пропуштив преку 150+ пријатели да им пратев сега ќе имав .. :(
a kolku vreme e taka potrebno da stignat do 6 level samo so leboi bez work i trein

a kolku vreme e taka potrebno da stignat do 6 level samo so leboi bez work i trein

35 дена али се исплати секако ако поканиш така 5 пријатели за 35 дена имаш 250 злато, тоа се веќе големи пари плус некои може ќе кренат 3-ти левел, 4 итн за тие нема да мора 35 храни да качат 6-ти левел.

Негативна појава што може да се деси со хранењево бебиња (ако стане масовно) е што ќе поскапи лебот. Ова е исплатливо се додека 35 леба се барем 3-4 голда најмногу а ќе трпат вистинските нови играчи зошто платата ќе им биде минимална а лебот ќе биде скап.
Баш вчера приметив дека во Грција е скоро најскап лебот, погодете зошто :icon_lol:

Исто така ќе се случи поради наплив на многу голд, златото ќе вреди помалку... Тоа е исто како и во РЛ, да има злато или дијаманти како што има вода (2/3 од земјата прекриена со вода) тогаш нема да вредат толку како сега...

35 дена али се исплати секако ако поканиш така 5 пријатели за 35 дена имаш 250 злато, тоа се веќе големи пари плус некои може ќе кренат 3-ти левел, 4 итн за тие нема да мора 35 храни да качат 6-ти левел.
od kaj preracuna 250 zlato zarabotka ?

Забрането ли е така да праќаш леб на играчи кој не се активни за да качат левел 6??

Забрането ли е така да праќаш леб на играчи кој не се активни за да качат левел 6??

епа тоа правиме муабет сега.
после случајот со Jaguaros админите излегоа со пост дека хранањето бебиња не е нелегално.

епа 50 души да качат 6-ти левел по 5 злато за секој играч испаѓа 250 злато, одби тука едно 30 за храна ако потрошиш и ти испаѓаат 220.

Погоре пиша 5 пријатели, затоа не се разбравте :smir:

епа време е и кј нас да се деси бејби бум

Ej mi iscezna potpisot od erepublik na forumot. Odam na stranata za potpisi ama ne mi ja otvara. Da ne znae nekoj so e rabota??:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom