Bin bir gece - Илјада и една ноќ

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Луѓево ептен почнале да влегуваат во филмот...:pos2::pos2::pos2::tapp:

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Турската серија „1001 ноќ“ што се емитува на телевизија А1 ги урна сите рекорди во гледаност, оставајќи ги далеку зад себе дури и фудбалските натпревари на Премиер-лигата.

Хахаха :pos:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
36% гледаност во Македонија хахахаха што се случува Барселона - Реал 8% проценти можете да замислите каква голема разлика сега веќе и приказните за Шехерзада и 1001 ноќ изгубија смисла кое дете ќе го убедиш дека Шехерзада била некоја која раскажувала приказни 1001 ноќ за да не ја убијат, никој повеќе не верува во тоа.:toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Дома стариве почнаја да ја гледаат и се изнервирав...Неможев да учам заради благо ретардираната музика во позадина

O

Orion.

Гостин
Шо е бе финтава со серијава и у теретана почнаа да ја пуштаат не ми се веруе:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Дома стариве почнаја да ја гледаат и се изнервирав...Неможев да учам заради благо ретардираната музика во позадина
Леле ќути еј секој ден мама дома ги трпам со тоа Онурот:tapp:Вчера случајно заслуѕшнав муабети низ серија. Мислам дека ако кажам МИЗЕРИЈА ќе излажам:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шо е бе финтава со серијава и у теретана почнаа да ја пуштаат не ми се веруе:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2:

Редовни посетители на обложилниците велат дека дури и таму се повеќе се гледа Шехерезад наместо фудбал.

глеам иначе :icon_lol:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.427
Поени од реакции
25.326
Ти сакаш бакнежи
сакаш милувања
а јас сакам да нема,
оф топици.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Баш еден другар ми раскажуваше дека вчера кога отишол во кладилница еден тип се расправал со вработениот со муабет од типот `Абе толку телевизори имаш, дај барем на еден пушти Шехерезад` хахахаха:pos2::pos2:

Silber

Peace/Salaam
Член од
31 март 2009
Мислења
500
Поени од реакции
15
После 30 и кусур изгледани епизоди можам и со лева и со десна рака да потпишам дека е најдобрата серија досега прикажана кај нас, која што прекрасно го опишува животот на Балканот (сакам кажам- и Македонскиот живот)

Преку глава ми е од сериите кои на некој начин го проповедаат блудничкиот живот, скоро во секоја епизода има секс сцени, пцуење, ќотеци, омаловажување на родителите и што ли уште не.

Затоа и многу од форумџиите се фрлате на далеку, демек не сте можеле ја гледате само заради синхронизираниот превод. Научени сте во сериите гледате секс сцени и голотии, на кои можете да :drk:
Не се сериите направени за тоа, треба и некоја поука да се извлече од нив (никогаш не се однесувај лошо со слугинката, таа сигурно ти е мајка) :kez: мала шала
Им се восхитувам на мудроста на Надиде, истрајноста на Шехерезада, силната љубов на Онур, се смеам на завидта на Фјусун, ги жалам Али Кемал, Џензал, Јамал, Фериде, Бану, Керем...

А ако толку ви смета што е на македонски, гледајте си на јутјуб на турски :salut:
Totalno se slozhuvam. Bravo za iskrenosta.
Ne kako nekoi ovde sto se prat vazni so amerikanski lagi.

I ke ve zamolam site da se popravete so imeto ne zehrazad.
Ne Seherazada tuku SEHRAZAD.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.427
Поени од реакции
25.326
Ги избришав оф топиците. Можете да дискутирате на пп или на профил, сепак да се држиме до темава. Се извинувам, сте вложиле труд во пишење подолг пост, ама оф топик е оф топик, еден таков може да повлечи 10 други. Сепак темава е за серија:toe:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.110
Поени од реакции
1.396
Значи колку е ова жалосно каков сме ние народ...Наместо да се занимаваме со попаметни работи гледаме Турски срања и истовремено и го пуните џебот и на Шехерезад и на А1 кои трљаат раце на вас.Не ја гледам серијава и не планирам.Гледајте ја епизодата во Центар со Васко Ефтов имаше разговор на оваа тематика со серијава.Човекот беше во право...

Kajgana Shop

На врв Bottom