Bin bir gece - Илјада и една ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме заебавај! o.0'
Не те заебавам ја барав последната епизода што ја емитуваа на А1, т.е. 13 тата епизода или која е нејазнам точно но ја гледав реприза.

:)

ШЕЌЕРЕЗАД :vozbud:
Многу ми е смешна серијава, се кинам од смеење кога го слушам преводот :)

Така ли ?

Ја немам гледано мн пати ама преводот вреди хахахаха ама нај смешни се кога кажат така ли ?:kesa:

Така ли ?

Ја немам гледано мн пати ама преводот вреди хахахаха ама нај смешни се кога кажат така ли ?:kesa:
ШЕЌЕРЕЗАД, па тебе и трепката да ти се затресе, јас ќе се загрижам :pos:

Гани да не беше у филмов, филмот ќе беше чист промашај ...гани е фацата гани е главниот :pos:

Мамо , Мамо :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Многу ми е смешно тоа малото ,
Мајка ми го глеа ама малце глупо е што е синхронизирано на македонски :)

Али Кемал и вика на љубовницата Џансел:
- Многу ми недостигаш, жими се ! :pos2::pos2::pos2:

...Серијава ја гледаме и јас и сестра ми и моите...Ќе се собереме у дневна и ајде 1001 ноќ:toe::helou:
...Инаку омилени ликови ми е Гани,Керем и Бену....јејеее

Абе македонска сихронизација, да се газиш од смеење!
Подобро превод да имаше. Јас не ја гледам, но битно баба ми од пред ТВ неможам да ја тргнам у 20:00 ....

П.С: група на фб: ДАЈ БОЖЕ ШЕЌЕРЕЗАД ДА ЗАВРШИ ЗА ДА МОЖЕ БАБА МИ ДА ПРОДОЛЖИ СО ЖИВОТОТ! Like, like :)

Сите другарки се опседнани со шехерезад па и јас ја глердам оти у школото само за тава се прае маабет и да укопчам шо се дешава...

Konecno se sobraa

Konecno se sobraa taman mislev nema spas od seljacistava, ama se sobraa: facebook.com/group.php?gid=327094090273&ref=search&sid=100000513487019.1393229887..1,
AJDE DA SE SOBEREME (neznam kolku lugje) i da NE gledame SEHEREZADA

Сестра ми ја гледат редовно, нашколо кај нив им е топ тема последната епизода од турскиве патетики. Арно ама ко ќе видиш и ние гледавме Касандра, рајт? Само не можам да ги сфатам уште луѓево кои по 15 години емитување на серииве со иста тематика ги гледаат со ист жар ко порано.

П.С. Сестра ми е второ одделение.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom