Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Јас не.На англиски форуми пишуваат дека асистентот Еменало би бил нов тренер доколку го избркаат слепецов.Исто така се шпекулира и за враќање на Хидинк(дај Боже).

Иначе не знам дали сте приметиле,од кога замина Вилкинс Челзи нема победа(освен таа со Жилина и тоа едвај).
Па видите колку тој значел за нашиов напатен тим.

F

fantomX

Гостин
Далеку од тоа дека Мурињо бил избркан поради тој резултат, Мурињо беше избркан зашто одбиваше да свири под диригентската палка на Рома, уште со изјавата '' Ако ја се мешам во неговиот бизнис, тој ке банкротира, а ако он се меша во мојата работа, Челзи ке пропадне '' он јасно укажа како стојат работите во тимот ...
Тогаш и веќе беше евидентно дека ке замине.
Има и друга страна приказната, место да го тренира тимот шо го има, тој почна да јади гомна за класи на јајца - односно да бара нови и нови играчи. Епа и ја да сум Абрамович, нема да му дам појќе. Релациите Абрамович - Мурињо многу подлабоко пукнаа, обострано. И то ко шо знајш, воопшто не е битно сега.

--- надополнето ---

Јас не.На англиски форуми пишуваат дека асистентот Еменало би бил нов тренер доколку го избркаат слепецов.Исто така се шпекулира и за враќање на Хидинк(дај Боже).

Иначе не знам дали сте приметиле,од кога замина Вилкинс Челзи нема победа(освен таа со Жилина и тоа едвај).
Па видите колку тој значел за нашиов напатен тим.
Јас па од фебруари гледам тежнеење кон просек и подпросек. Со Вилкинс како асистент.

--- надополнето ---

Колку пати Фереира седна на газ од Бејл?? :):)
И со Калу ништо не правите. До утре нека играат ако сакаат он гол нема да даде.
Онака ме интересира, зошто гледаш?

Јас го сакам Бенитез...
И јас.

--- надополнето ---

Мартин О`Нил? Јас не би, ама слободен е моментално.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Има и друга страна приказната, место да го тренира тимот шо го има, тој почна да јади гомна за класи на јајца - односно да бара нови и нови играчи. Епа и ја да сум Абрамович, нема да му дам појќе. Релациите Абрамович - Мурињо многу подлабоко пукнаа, обострано. И то ко шо знајш, воопшто не е битно сега.

--- надополнето ---

Јас па од фебруари гледам тежнеење кон просек и подпросек. Со Вилкинс како асистент.

--- надополнето ---

Онака ме интересира, зошто гледаш?

И јас.
Тато сакаше да ја гледа, а искрено и јас се понадевав дека ќе бидне некое дерби од утакмицава :)

F

fantomX

Гостин
Тато сакаше да ја гледа, а искрено и јас се понадевав дека ќе бидне некое дерби од утакмицава :)
Значи види вака, а кажи му и на татко ти: Челзи УМИРА! Одамна почна да умира, сега е во напредна фаза.
Можеби некоја следна година, ќе се видиме пак.

F

fantomX

Гостин
Како можи Малуда да излези, а Анелка и Рамирес да останат на терен?

Не чекам одговор секако, Анчелоти не знај да одговори не пак некој друг.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Рамирес требаше да излези :tapp:

--- надополнето ---

Како МОЖЕШЕ......ЦЦЦЦЦЦЦЦ :zid::zid::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom