А да се губиш од форумот, океј?По лејм фанови од фановите на Челзи немало и нема да има. До душа има и некои гомца од кај нас шо ме потсеќаат многу на вас, али вие сте убер. Тотално ја имате промашено поентата да бидеш фан на некоја екипа, тотално!!!
Брат нашите не знам, али на оние шо дале пари да ги гледаат итекако.Ги стигаат полека вашите критики, пцуења и колнења.
Може ако продожите во исто темпо и уште еден ќе дадеме во второ...
Зошто мислам дека едно време бевме во долниот дел на табелата?Нема врска :nenene:
Па можеш да не просветлиш,мислам не е одмет.По лејм фанови од фановите на Челзи немало и нема да има. До душа има и некои гомца од кај нас шо ме потсеќаат многу на вас, али вие сте убер. Тотално ја имате промашено поентата да бидеш фан на некоја екипа, тотално!!!
Не знам, ја не памтам дека сме биле во долен дел, знам дека беше сезоната кога освоивме 3 или 4то место.Зошто мислам дека едно време бевме во долниот дел на табелата?
Еве чим побара ке те просветлам.Па можеш да не просветлиш,мислам не е одмет.
Ете како постар ти,може ќе те послушаме.
Второ, со 2 бода зад Манчестер. Заостанувавме 11 (или 14, не сум сигурен) бода зад тогаш првиот (Арсенал), а на крај бевме 9 пред нив. Ама имавме лидериште- Балак (пак го спомнувам).Не знам, ја не памтам дека сме биле во долен дел, знам дека беше сезоната кога освоивме 3 или 4то место.
Фала му на чукарено- Боатенг, не игра до крај на годинава ради него (а може и повеќе, не пратам баш). Најверојатно тоа и ќе биде крај на неговата кариера.Имавме Бластер, кажи му фала на Абрамович за Балак.
Дено фала многу, ни објасни се..
Еве чим побара ке те просветлам.
Пластични сте момци, пластични фанови. Клуб се бодри во секаква ситуација, играчите се бодрат секогаш. И колку и да неиграат неубаво треба да ти се мили на душата бидејки играат за твојот тим, тимот кој сакаш да гледа како победува- ама има разлика од сакањето да победува за тебе и сакањето тој тим да победува за нив. Кога ке ја сфатите разликата ке заличи фан клубов на нешо освен величење кога тепаат и пцуење и праење подоле од се кога губат.
Не ми е јасно како може за Карло гомна да јадете бреејјј...
Кога си отиде Мурињо, Челзи беше 5то место на табела.Зошто мислам дека едно време бевме во долниот дел на табелата?