Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
The only good thing I can say about this match is that they can't play worse than today ! I hope they can't...

Коментар од фан на Челзи од еден форум.

едино позитивно нешто во поразот вчера за мене е дека конечно нашиот сакан абрамович ке одвои уште 40м за трансвери и нашиот ценет и никогаш не прежален франк арсен-стоката заедно со целата управа ке види дека со 15 играчи не се освојува титула па ке донесат 3-4 какви такви засилувања во јануари и конечно нашиот ценет карло анчелоти-бурето,ке му текне кога некогаш ке водиме 3-0 да ги пушти овие нашиве ценети младинци да заиграат за да некогаш кога ке треба да не вадат од гомна имаат какво такво искуство и се разбира конечно да го одмори кол

Грешка си.
Ето почна да лупа голови откако Мурињо си отиде.
Мурињо го натера да игра на неприродна позиција и плус му даде и дефанзивни задачи, Ето сам кажа дека откако Бенитез дојде, он може повторо да игра на својата природна позиција и оттогаш Ето почна да растура.
Мурињо го кочеше Ето.

Се извинувам за оф-топиков.

Убаво си реков! Сега лупа голчиња! Иначе Мурињо го жртвуваше Ето за тимот, како и уште неколку други, како на пример Пандев! Тоа на крај се покажа како исправно зашто они освоиа 3 титули! И како што реков со тоа го направи подобар играч. бидејќе со тоа што лани играше повеќе дефанзивно, он доби повеќе на борбеност, која што одлично ја користи сега, кога повторно игра на својата стандардна позиција- напајѓач! Како што реков, според мене тоа е една од главните причини за сегашната фантасична форма на Ето!
Така да според мене тоа што лани Ето играше на крило во никој случај не може да биде лошо за него, тоа му е само додатен плус!

мислам сега ме разбра шо сакав да кажам.

Иначе ова немора да е точно, јас само така размислувам!

--- надополнето ---

Освои заради тоа дека цел тим играше, а не дека Ето играл крило... Премногу читаш нискобуџетни страници и интервјуа, кои го велат тоа....

Поздрав

Поентата ми е да кажам дека, Мурињо умее да ги натера да се жртвуваат за тимот! А не дека конкретно Ето е најзаслужен за 3 трофеи!

Иначе извинете шо ја начнав темава за Мурињо, ми дојде да го споменам сега, кога на нашиов тим не му оди најдобро!

Абе само да ве прашам,знате кој беа најодиграните утакмици денеска во светот во сите кладилници? Баерн-1 Реал-2 Лион-1 и Челзи-1 знате во каква загуба ќе беа кладилниците ако испаднеа сите вака ?...............you know where I'm going with this one. :wink:
e немој те молам да ни ја правиш болката уште поголема сакаш да кажеш сме ја наместиле и како тоа баш 3-0 и да не убијат со шанси
не ли можеше 1-0 или 2-1 ели мораше баш 3-0 да не посрамат до толку
ние другар ова го правиме од астон вила па наваму(мести ме де)(исклучок филам)
извини другар ама после секој пораз јас не ја барам вината во кладилници туку во тимот и тенерот (али ова е повеке вина на управата)

--- надополнето ---

Декември што ќе правиме не знам...:nesvest:

1.Everton H
2.Tottenham Hotspur A
3.Manchester United H
4.Arsenal A
што ти е бе ние веруваме во младите

Искрено кажано утакмицата со Сандреленд ми изгледаше како местена ... Челзи немаше примено гол дома, а вчера прими 3 и тоа од таква боса екипа.2-риот гол беше премногу глуп за да изгледа реален, си помина меѓу 4-ца како со Блекпул да играат.Видов дека и Чех премногу одбранил, значи можно е било и петарда на домашен терен што не ми се верува екипа како Челзи да дозволи такво нешто.Незнам за вас ама мене тоа ми изгледа многу сомнително :toe:

Со Сити беше местена, со Ливерпул беше местена, сега со Сандерленд местена.
Додека кај сите е тепа, игра нерешено или губи, кај Челзи е тепа, игра нерешено или мести а?

Ај баш да видиме дали може да ја намести и со Бирмингем :icon_lol:

Искрено кажано утакмицата со Сандреленд ми изгледаше како местена ... Челзи немаше примено гол дома, а вчера прими 3 и тоа од таква боса екипа.2-риот гол беше премногу глуп за да изгледа реален, си помина меѓу 4-ца како со Блекпул да играат.Видов дека и Чех премногу одбранил, значи можно е било и петарда на домашен терен што не ми се верува екипа како Челзи да дозволи такво нешто.Незнам за вас ама мене тоа ми изгледа многу сомнително :toe:

Незнам зашто послем секој неуспех на големиве тимови велите дека е местена утакмицата! Шо мислите вие ова местењево е плукни залепи, па ај коа ќе ни текне ќе местиме! Ало разбудете се, денес сите играат фудбал, секој од секого може да изгуби! Може на крај коа ќе се погледне табелата тоа не изгледа така, ама ако убо ги пратите мечевите ќе видите дека ретко се случува една екипа да има апсолутна контрола на теренот ( ко шо беше случај со Барса изминативе години, но и нив почнаа да ги читаат полека, полека), така да нема да ме изненади и тоа да Челси, или било која друга екипа од топ 10 во Европа , изгуби натпревар од еден Блекпул на пример!!!

Незнам зашто послем секој неуспех на големиве тимови велите дека е местена утакмицата! Шо мислите вие ова местењево е плукни залепи, па ај коа ќе ни текне ќе местиме! Ало разбудете се, денес сите играат фудбал, секој од секого може да изгуби! Може на крај коа ќе се погледне табелата тоа не изгледа така, ама ако убо ги пратите мечевите ќе видите дека ретко се случува една екипа да има апсолутна контрола на теренот ( ко шо беше случај со Барса изминативе години, но и нив почнаа да ги читаат полека, полека), така да нема да ме изненади и тоа да Челси, или било која друга екипа од топ 10 во Европа , изгуби натпревар од еден Блекпул на пример!!!
И мене нема да ме изненади 0-1, ама 0-3 + такви смешни голови ми стои наместено.

И мене нема да ме изненади 0-1, ама 0-3 + такви смешни голови ми стои наместено.

Ман, ја виде одбрана на Челзи?! Босингва(година дена отсуство), Фереира(најголемиот труп во ПЛ), Иванович(веќе 2 сезони стандардно игра десен бек) и Кол кој не е баш во некоја добра форма. Исто беше лани со Манчестер Де Лает,Керик,Флечер,Евра и ги јаде 3 комада од Фулам и ајде сега местени се. Разберете веќе, во денешно време секоја игра фудбал и не значит дека секое изненадување е местено!

абе другарче, убаво ти обајсни овој Фичоман, ти можда не ги пратиш нашиве муабети за агонијата во која се наојѓа Челси! Прочитај неколку страни уназад и се ќе ти биде јасно! Во моментов Челси е во голема криза, според мене највеќе кондициска. Играчите се преморени, а замените недоволно квалитетни! И за крај, да те прашам, кога си го видел овој Фереира да игра добро!? Него за тапан не го бива, а не за нешто друго!

Не бев у можност да ја гледам утакмицата..но по тоа што го прочитав играта била мизерна!
До сеа не памтим Челзи да изиграл вака слабо..
Па после Анчелоти нека јаде бурек дека не требало да се зема нови играчи ќе може да се смета на овие, не се оние робови бе мајка му стара!
И когај ќе видим наредни утакмице со кого играмо глава почиња да ме боли..
И да нели Лампард се врати од повреда, тогаш заш не играл вчера?

Сите тие муабети околу наместени натпревари кажувајте ги некаде другде не овде.
Поразов е чист ко солза и се должи само на нашиот тим, кој се наоѓа во голема криза и како што кажа Рикал пред се е кондициска.
Мора некои работи да се искоренат од Челзи а сосила се воведуваат, се гледа дека не оди и да не си прави трипови Абрамович дека Челзи ќе игра ко Барса, тоа никад нема да се деси.
Читам Анчелоти ќе свикал состанок, па сега ли му текна да свикне состанок дембел еден уназад 1 месец играме како дрва без никаква реализација и креативност, згора на се не им се даде шанса и на толку фалените млади играчи на Челзи да се искажат.
Гледам го спомнувате декемри, немојте, болката е уште поголема.

--- надополнето ---

Не бев у можност да ја гледам утакмицата..но по тоа што го прочитав играта била мизерна!
До сеа не памтим Челзи да изиграл вака слабо..
Па после Анчелоти нека јаде бурек дека не требало да се зема нови играчи ќе може да се смета на овие, не се оние робови бе мајка му стара!
И когај ќе видим наредни утакмице со кого играмо глава почиња да ме боли..
И да нели Лампард се врати од повреда, тогаш заш не играл вчера?
За три недели се враќа, не си у тек со последните информации.

Декември ќе земеме три бода само,и тоа ќе тепаме некој на среќа.
Иначе сигурно киксаме и со Бирмингем и со Њукасл..не се опавуваме така брзо.

^ Па сеа ми кажаја дека се опоравил, но пак се повредил.
И се слагам со Давор, зашто како ги играме последниве утакмици, тешко нас..

Нема што да се сложувате, тоа е реалноста која сите ја увидевме вчера, освен фантомот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom