Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај бе смирете се што се нервирате..гледате дека немаат што да прават па ајде да сереме малце..Нека ги тепаат прво они ВБА па после нека зборат..Пак сме први и ова веќе да не се повтори!!
Да не се повтори? Така не рековме и пред....охооооо....една цела седмица?
Свестете се луѓе, таква е реалноста, не трубам јас од злоба или нешто друго. Па и јас сум фан на Челзи ебаве! Ама ко ќе е таква реалноста, таква е. И то е то.

Членот барем си кажа дека тоа го мислел пошто смета дека исклучиво бизнис е во прашање и затоа Челзи „не можи“ да оди на +6 (шо и не е голема разлика реално гледано). Тој, ко шо рековме, си кажа. Сега ти кажи, зошто според тебе 6 бода предност се многу?

кладилници брат... пари.. профит.. и слично :) нема во денешно време фудбал.. се се врти околу милиони... а кај што има милиони и милијарди има и матни работи... ние само можеме да се нервираме, а други си прават парички :)

Свестете се луѓе, таква е реалноста, не трубам јас од злоба или нешто друго. Па и јас сум фан на Челзи ебаве! Ама ко ќе е таква реалноста, таква е. И то е то.

Веруваме братче ама пустото, пак си се надеваме :(

Креспо како да се смириме, објасни ми?
Нашле фанови на Манчестер да ми се серат по ФК, нека серат таму во нивниот ФК, поздрав до Џену Грл и ќе ја замолам да си ги смири "фановите" шо серат овде.
Ако веќе се ругаме, тогаш Манчестер е зад овој Челзи, кој е како што кажа Рикал десеткуван и најслаб тим од како дошол Роман во клубов.
Друго нешто тие ВБА неможее да ги тепаат, а ќе ги видиме и против Сандерленд што ќе направат.
Сезоната е долга и допрва ќе се одлучува кој е кој, а и за некое коло играме против големите Манчестер, ќе видиме кој ќе се смее тогаш.

Епа сеа тоа е,доста повредени играчи а може и до тренерот е..Во едно и ја сум сигурен дека ЛШ да освоиме неаме теоретски шанси,од сеа се откажувам од тоа..Место да избегаме неколку бода ние пак им даваме шанси на другите да не стигнат па после никад да не се искачиме на првото место..

Од распоредот во Декември ќе извадиме само 3 бода.
А,наредна со Бирмингем ќе ја губиме 100 посто.

Креспо како да се смириме, објасни ми?
Нашле фанови на Манчестер да ми се серат по ФК, нека серат таму во нивниот ФК, поздрав до Џену Грл и ќе ја замолам да си ги смири "фановите" шо серат овде.
Ако веќе се ругаме, тогаш Манчестер е зад овој Челзи, кој е како што кажа Рикал десеткуван и најслаб тим од како дошол Роман во клубов.
Друго нешто тие ВБА неможее да ги тепаат, а ќе ги видиме и против Сандерленд што ќе направат.
Сезоната е долга и допрва ќе се одлучува кој е кој, а и за некое коло играме против големите Манчестер, ќе видиме кој ќе се смее тогаш.

Нека серат де,тоа им е работа..Али недај боже ман да изгуби јас нема да престанам да пишувам на нивниот фан клуб..Иначе така лепо ќе се смирите,ете сеа уште малце ќе почне Интер така да можеме да гледаме добар фудбал :) Иначе 0-0 изиграа они со Сандерленд..

Само си изнервиран сега. Утре нема да го мислиш истово. :) Иначе тепате наредната 100%.

@Crespo EEEjjjj бре човек,што збориш бе?
Не е прв пораз ова,па ај рамнодушни да останеме.Не е пораз од Манчестер или Арсенал па ај да се тешиме од јаки сме изгубиле.Изгубивме дома од Сандерленд и тоа 0-3.
Свесен ли си што збориш?Челзи нема дома изгубено олку од Април 2002,не ме заебавај бе.

Те читав фантоме цело време, и и јас сфатив каква е реалноста, но несакав да верувам во тоа. Но после ова што го видов денес, ги изгубив сите надежи што ги имав до пред 3 саати дека може Челзи со овој тим и годинава да постигне нешто.
Верував дека имаме шанси гледајќи дека и другите тимови не се ништо подобри. Ама 3 порази и 1 нерешен натпревар во 13 кола е многу. А уште полошо е тоа што уште од натпреварот со Астон Вила не сум видел добра игра на Челзи. Имавме среќа што игравме против слаби противници, па со мизерна игра успевавме да победуваме. И тоа веќе престана, и сега се плашам од помислата дека ова можеби не е дното.

Немојте да ме сватите погрешно ама вие спрема една утакмица кажувате дека Анчелоти не чини, Жирков... итн. Читам пред 2 недели браво за дебелиот велите а сега велите дека треба да ги спакува торбите, ако е така јас треба да барам на секоја втора утакмица да се менуваат тренерите . Памтам пред некоја година мојот Портсмут ( кога беше силна премиерлигашка екипа) играше против Чарлтон кој се бореше за опстанок и сите очекуваја победа на Помпи ама изгубивме 0-1 и тогаш Реднап рече дека секоја екипа во сезоната има барем еден лош ден кога ништо не му тргнува од рака. Сакам да кажам не судете спрема една утакмица истото му се случи и на Јунајтед, и на Сити, и на Арсенал.Има време долга е сезоната од сега да се прогнозира нешто.
Поздрав

Ја мислев овој и наредниот месец добро ќе поминеме али не било така изгледа..Со Бирмингем тепаме 100% веруј!Со Евертон ќе биде незгодно..

Тоа е тоа момци, колку побрзо се соочиме со реалноста тоа подобро, ова е Челзи.
За Челзи ЛШ - можеби некогаш, ПЛ = 2 со мака 3то место највеќе, поздрав.

@Crespo EEEjjjj бре човек,што збориш бе?
Не е прв пораз ова,па ај рамнодушни да останеме.Не е пораз од Манчестер или Арсенал па ај да се тешиме од јаки сме изгубиле.Изгубивме дома од Сандерленд и тоа 0-3.
Свесен ли си што збориш?Челзи нема дома изгубено олку од Април 2002,не ме заебавај бе.

Друже ја изгубивме веќе утакмицата што можеш да направиш ајде кажи ми?Освен да се подобриме и ова да биде памет за др пат друго чаре не гледам јас!

кладилници брат... пари.. профит.. и слично :) нема во денешно време фудбал.. се се врти околу милиони... а кај што има милиони и милијарди има и матни работи... ние само можеме да се нервираме, а други си прават парички :)
Јас ја разбирам таа логика да Челзи бега 15 бода на пример. Ама 6 бода?! Па то се две утакмици ебаго, ништо не можи да ме убеди дека такво нешто е причина за денешниов приказ на реалноста, особено пошто скоро цела година следам дека Челзи паѓа и паѓа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom