Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Вака многу се нервирам.Кога нема никаква игра,креативност,пасеви..ништо.
Прво полувреме бевме мизеврни што нема каде.
Во второто малку се подобрија,но ништо не бидна.
Следните 2 натпревари ни се дома.Се надевам дека играта ќе ни се подобри.
И нормално,да ги ебеме.( Фулам и Сандерленд )

A

Auditore

Гостин
Единствена позитивна работа на теренов беше Микел, рака на срце секоја утакмица е се подобар и подобар, али неможе сам да игра, имаше некои добри потези.

--- надополнето ---

Вака многу се нервирам.Кога нема никаква игра,креативност,пасеви..ништо.
Прво полувреме бевме мизеврни што нема каде.
Во второто малку се подобрија,но ништо не бидна.
Следните 2 натпревари ни се дома.Се надевам дека играта ќе ни се подобри.
И нормално,да ги ебеме.( Фулам и Сандерленд )
Немој да се задоволуваш со ова, ова е доказ колку сме мизерни..
Лани ради победите над големата 4ка можеби бевме шампиони, а годинава се надевам на 2ро место, искрено.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Немој да се задоволуваш со ова, ова е доказ колку сме мизерни..
Лани ради победите над големата 4ка можеби бевме шампиони, а годинава се надевам на 2ро место, искрено.
Секако дека не.
Ако сакаме да биде шампиони,треба да покажеме заби против поголемите клубови.

Иначе,јас мислам дека и ова година ќе бидеме шампиони.Можи не сме којзнај што,ама и другите не се поарни.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Evo priznajem nije mi lako,
a nije slavno plakati javno,
ti me ostavljas tek onako,
al nema placa ispod pokrivaca,
od tebe bolestan, bezuspesno lecen,
za neke suze moje, ne postoje,
malo sam zbunjen i zatecen,
meni se samo, oci znoje,

Ne nisam, ni suzu pustio,
a moje, srce, na dlanu je,
samo sam, tiho izustio,
Ljubav ovde vise ne stanuje.

:)

A

Auditore

Гостин
Evo priznajem nije mi lako,
a nije slavno plakati javno,
ti me ostavljas tek onako,
al nema placa ispod pokrivaca,
od tebe bolestan, bezuspesno lecen,
za neke suze moje, ne postoje,
malo sam zbunjen i zatecen,
meni se samo, oci znoje,

Ne nisam, ni suzu pustio,
a moje, srce, na dlanu je,
samo sam, tiho izustio,
Ljubav ovde vise ne stanuje.

:)
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ, ЅВЕР !
Толку ли бе?

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се зезам бе,да ве расположам малце. :)
Ќе биде подобро ај,не очајувајте . . .

В

Вори

Гостин
Озстрајкер,би те замолил да го смениш потписот,зошто засега името на дотичниот кој ти стои во потпис не сакам да го читам.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дечки ова ни беше првиот пораз во премиер лигата во дуелите со големата четворка под водство на Анчелоти.
Мораше и ова да се случи.Како и да е идеме даље,не очајувајте,прееска и јас бев нервозен и кажав работи во афект,но и другите не се ништо поарни од нас.Еве и арсенал изгуби дома од њукасл,па што да речат тие.Јунајтед немаат игра ама ич,катастрофа се,едвај тепаат дома со Вулверхемптон,еве верувајте во среда ќе изгубат кај Сити. Не очајувајте прво место сме на табела,имаме и прво место во ЛШ,само треба да не потпаднеме сега во криза.Верувајте во Челзи,и лани имавме порази во гости,кај Сити,кај Виган,кај Астон Вила,па и тогаш вака велевте,а на крајот се радувавме на титулата.Не очајувајте,верувам дека Анчелоти ќе ги ишамара онака убаво и ќе им каже да не се опуштаат како што го направија тоа денес.

A

Auditore

Гостин
Се зезам бе,да ве расположам малце. :)
Ќе биде подобро ај,не очајувајте . . .
"Феноменалниот" Слаткар: Ќе биде подобро, го прашувам кога, ќути - не го знае одговорот.

@ Давор
Нема проблем братче.

--- надополнето ---

Дечки ова ни беше првиот пораз во премиер лигата во дуелите со големата четворка под водство на Анчелоти.
Мораше и ова да се случи.Како и да е идеме даље,не очајувајте,прееска и јас бев нервозен и кажав работи во афект,но и другите не се ништо поарни од нас.Еве и арсенал изгуби дома од њукасл,па што да речат тие.Јунајтед немаат игра ама ич,катастрофа се,едвај тепаат дома со Вулверхемптон,еве верувајте во среда ќе изгубат кај Сити. Не очајувајте прво место сме на табела,имаме и прво место во ЛШ,само треба да не потпаднеме сега во криза.Верувајте во Челзи,и лани имавме порази во гости,кај Сити,кај Виган,кај Астон Вила,па и тогаш вака велевте,а на крајот се радувавме на титулата.Не очајувајте,верувам дека Анчелоти ќе ги ишамара онака убаво и ќе им каже да не се опуштаат како што го направија тоа денес.
Ние подобри сме? Иста мизерија бе брат.

В

Вори

Гостин
Кажав јас..ако не ја наполниме мрежата на Фулам до врв во среда тогаш ништо.
Оз..фала ти многу.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
мало потсетување на лани гледам дека сте заборавиле
долг е долг и мора некогаш да се врати,ние денеска го вративме

A

Auditore

Гостин
Кажав јас..ако не ја наполниме мрежата на Фулам до врв во среда тогаш ништо.
Оз..фала ти многу.
Во овие моменти мораме да си даваме подршка еден на друг...единствено ако не дојдат браќата од фан-клубот Арсенал па заедно да си се тешиме..:vozbud:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ова е трета утакмица на Челзи што не ја гледам сезонава (претходно Сити и Њукасл) и трета како губиме. Значи добар тајминг имам за да не се нервирам. Како и да е, се помирив од фактот дека сме поголеми лузери и од времето на Сколари, па можам да очекувам сè и сешто.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ова е трета утакмица на Челзи што не ја гледам сезонава (претходно Сити и Њукасл) и трета како губиме. Значи добар тајминг имам за да не се нервирам. Како и да е, се помирив од фактот дека сме поголеми лузери и од времето на Сколари, па можам да очекувам сè и сешто.
Дај бар стави ја сликата од аватарот твој на фан клубов во поголема резолуција,бар да ја прочитам и видам како што треба,ако ништо друго.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дај бар стави ја сликата од аватарот твој на фан клубов во поголема резолуција,бар да ја прочитам и видам како што треба,ако ништо друго.

Озбилно еј :) Дај стави ја да видиме ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom