Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Имало еден истомисленик како мене.

Пред утакмица можеби ќе бев задоволен со бод,ама со оглед на тоа како игравме во второ полувреме,двете стативи и шансите,јас сум разочаран од резултатот.
И додека Анчелоти ќе изјавува дека е задоволен од нерешениот резултат на гости кај Вила,играчиве ќе се опуштаат и ќе мислат дека тоа е сосема океј,али ај нека биде...

F

fantomX

Гостин
Имало еден истомисленик како мене.

Пред утакмица можеби ќе бев задоволен со бод,ама со оглед на тоа како игравме во второ полувреме,двете стативи и шансите,јас сум разочаран од резултатот.
И додека Анчелоти ќе изјавува дека е задоволен од нерешениот резултат на гости кај Вила,играчиве ќе се опуштаат и ќе мислат дека тоа е сосема океј,али ај нека биде...
Истомисленик? Јас не сум разочаран од резултат, разочаран сум од цел натпревар. Освен можеби од фактот шо МекЕкран конечно се на се изигра повеќе од едно полувреме за Челзи. :icon_mrgr

В

Вори

Гостин
Исти К,друга димензија.
Штом не зедовме 3 бодови,тогаш батали..
Првото полувреме бевме мизерни и анемични,второ полувреме ги посравме,ама за џабе.

Сега со Спартак ќе биде весело,осеќам...

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Имаа среќа Вила и тоа голема.... За Анелка незнам, како може да утиња 100% шанси :uvo:

F

fantomX

Гостин
Исти К,друга димензија.
Штом не зедовме 3 бодови,тогаш батали..
Првото полувреме бевме мизерни и анемични,второ полувреме ги посравме,ама за џабе.

Сега со Спартак ќе биде весело,осеќам...
Како бе исто такво, друга димензија? Кого посравме второ полувреме? Освен Есиен сам шо се испосра?

До кога ви е повреден Дрогба ?
Шо е битно?

F

fantomX

Гостин
Го имам на фантази затоа прашав. :wink:
Ко шо кажа пријателот погоре, Анчелоти го најави за следниот викенд. Ама гледајќи ја ситуацијата со Лампард и докторите на Челзи, „не се знај“ е нешто најверодостојно. :toe:

--- надополнето ---

Ко сме кај Лампард и неговото очигледо стасано време за женење и иставање од фудбалов, ми се враќа сликата од декември лани и повредата на Есиен - на дебелиот му требаше еден месец и појќе да најди балансиран тим без бизонот. Ако така биди сега и со отсуствово на Лампард, да му треба цела вечност да прилагоди игра без него, тешко ќе ој работава.

--- надополнето ---

За крај засега, да се мочам во месечинине и нивноно тезѓере од тренер или менаџер или шо и да е кој галами дека Челзи ја освојува титулата сезонава, очигледно поинаков пристап од сер-лото. Ама и ние сме си криви, ко не тепавме вчера шојма да се буниме.

В

Вори

Гостин
Ефикасноста во последниве три утакмици ни е катастрофа.Само 2 постигнати гола во три натпревари...а колку дававме на почеток...

A

Auditore

Гостин
Ефикасноста во последниве три утакмици ни е катастрофа.Само 2 постигнати гола во три натпревари...а колку дававме на почеток...
Со оглед на повредите, се наоѓаме во мала криза од која се надевам дека ќе излеземе побрзо.

В

Вори

Гостин
Моментално две работи ме нервираат поврзани со Челзи:

1.Немањето константност во играта и резултатите.Две утакмици победуваат и играат добро,третата губат и имаат тиња игра.
2.Таканаречениот комплекс од гостински терен.И лани беше сличен случајот,само што лани ги тепавме Ливерпул,Арсенал и Јунајтед на нивни терени,па не се забележаа слабите издание надвор од Стемфорд.Годинава ќе видиме што ќе се случи на гости со риваливе,но од досега одиграното се посравме кај Сити на Сити Граунд,и изигравме бледо прво полувреме и не победивме на Вила Парк кај Астон Вила.
Наредни гостувања ни се на Лужники во Москва,и Ивуд Парк кај Блекбурн.Баш ме интересира што ќе напрајме.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ОФИЦИЈАЛНАТА СЛИКА ЗА ЧЕЛЗИ 2010/11

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од