Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
добар натпраевар најзаслузено беше нерешено
според мене сите играа добро освен анелка и рамирес
али анелка беше убедливо најголемата тапа (да си го ебам чуството за голот и асистенцијата), и доколку не си ја поправи формата мислам дека заслузува малце да биде седнат на клупата
браво за тери и иванович(најдобриот тандем оваа сезона ва пл) супер изиграа
средината просечно му створи доста добри шанси на анелка но овој тапа незнае да ги искористи
повторувам најзаслузено беше нерешено!!!

В

Вори

Гостин
Анелка заслужува да биде избркан од Челзи,арам парите да му се.
А,заслуживме да победиме,а не нерешено.
Излеа ти друга утакмица си гледал.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Како е можно никогаш да немаме среќа? Анелка требаше да го реши натпреварот на крај, ама тоа е. Ќе мора да се задоволиме со еден бод.
Разочаран сум од резултатот, иако очекувано беше ова. Ама бевме подобри од Вила во второто полувреме и заслуживме гол.

Првото полувреме беше тешко. Вила од почеток почна да напаѓа. Имавме посед на топка, ама не создававме шанси. Во второ полувреме, играта се подобри, имавме повеќе шанси, но не ги искористивме.
Какута не беше лош, се трудеше, но се гледа дека треба уште да тренира. Босингва мислам дека ептен ќе го зајакне тимот кога ќе се врати во форма. МекЕкран има огромен талент, но се забележува неговото неискуство, и направи грешка кога можеше скапо да не чини. За 2 години, очекувам да биде одлична замена за Лампард.
Се на се, добро изигравме со оглед на тоа што игравме без Алекс, Лампард, Бенајун, Дрогба...

Барем Дрогба да биде спремен за во вторник, инаку би можеле да имаме уште едно разочарување.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Анелка заслужува да биде избркан од Челзи,арам парите да му се.
А,заслуживме да победиме,а не нерешено.
Излеа ти друга утакмица си гледал.
абе и јас сакав да победивме игравме многу подобро во второто полувреме али па и вила имаше шанси поштено да збориме
посебно последната на рио кокер па пречката на ајрланд
али тоа е што е назад нема

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
0-0!
Реален резултат според мене,иако подобро игравме во вториот дел.
Криво ми е за неколкуте 100% шанси што не ги искористивме,но да напоменам дека и Вила имаа неколку 100% шанси.
Прво полувреме - дрва!Без шанси,без шутеви кон гол,само додавања,зато и поседот на топката беше 50% - 50%.
Во вториот дел се разбудивме.Напаѓавме,имавме некаква контрола на играта за разлика од првиот дел.
Имавме и 2-3 зицери преку Бане и Анелка.
Добар потег направи Карло што му даде шанса на МекЕкран.По неговото влегување,играта доби креативност!Ќе го биде детето,сигурен сум!
Се врати и Босингва!Точно по 1 година и 1 ден.Уф,колку се потребни неговите опасни нафрлувања.Штета што нема да биде дел од тимот за со Спартак.
Тоа е...не очекував победа,а и не сум толку разочаран.Можевме и лошо да поминеме...тие 2-3 шанси во првиот дел,и шансите на Колинс и Кокер во вториот дел,можеа кобни да бидат за нас!
Во Москва мислам дека ќе ремизираме пак,а после да газиме све живо и диво!

KTBFFH!

В

Вори

Гостин
Ко ќе размислам подобро,можеби во право беа фановите на Манчестер кога викаа дека победуваме само слаби екипи,а со големите го јадеме.
Исклучок утакмицата со Арсенал.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ко ќе размислам подобро,можеби во право беа фановите на Манчестер кога викаа дека победуваме само слаби екипи,а со големите го јадеме.
Исклучок утакмицата со Арсенал.
Тие поарни да не се ? :icon_lol:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
0-0!
Реален резултат според мене,иако подобро игравме во вториот дел.
Криво ми е за неколкуте 100% шанси што не ги искористивме,но да напоменам дека и Вила имаа неколку 100% шанси.
Прво полувреме - дрва!Без шанси,без шутеви кон гол,само додавања,зато и поседот на топката беше 50% - 50%.
Во вториот дел се разбудивме.Напаѓавме,имавме некаква контрола на играта за разлика од првиот дел.
Имавме и 2-3 зицери преку Бане и Анелка.
Добар потег направи Карло што му даде шанса на МекЕкран.По неговото влегување,играта доби креативност!Ќе го биде детето,сигурен сум!
Се врати и Босингва!Точно по 1 година и 1 ден.Уф,колку се потребни неговите опасни нафрлувања.Штета што нема да биде дел од тимот за со Спартак.
Тоа е...не очекував победа,а и не сум толку разочаран.Можевме и лошо да поминеме...тие 2-3 шанси во првиот дел,и шансите на Колинс и Кокер во вториот дел,можеа кобни да бидат за нас!
Во Москва мислам дека ќе ремизираме пак,а после да газиме све живо и диво!

KTBFFH!
се слагам со тебе во се освен она во москва мислам дека имаме достоен тим за победа на спартак м

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
се слагам со тебе во се освен она во москва мислам дека имаме достоен тим за победа на спартак м
Дај Боже но тимот ако биде ист како денес..тешко!

За Дрогба :
Reports on Sky Sports that there will be no Drogba in Russia in midweek either.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
РЕАЛНО ЗАВРШИ НАТПРЕВАРОВ НЕРЕШЕНО. НА КРАЈОТ МОЖЕВМЕ И ДА ИЗГУБИМЕ :)
АСТОН ВИЛА БЕА ПОДОБРИ ВО 1ВО ПОЛУВРЕМЕ,ЗА РАЗЛИКА ОД 2РО КАДЕ ЧЕЛЗИ БЕШЕ МНОГУ ПОНАПАЃАЧКИ НАСТРОЕН.
НЕМОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ДЕКА НЕМАВМЕ СРЕЌА ПОГОДИВМЕ СТАТИВА И ПРЕЧКА НО И АСТОН ВИЛА ПОГОДИЈА СТАТИВА И ПРОМАШИЈА ВО 93ТА ЧИСТ ГОЛ.
ОДБРАНАТА КЕ СЕ ПОДОБРИ МНОГУ ВО НАРЕДНИТЕ МЕЧЕВИ СО ВРАЌАЊЕТО НА БОСИНГВА ПО ДЕСНАТА СТРАНА.ВЕДНАШ СЕ ОСЕТИ СО НЕГОВИТЕ НАФРЛУВАЊА ДЕКА МУ ФАЛЕШЕ ТАКОВ ИГРАЧ НА ЧЕЛЗИ ЛАНСКАТА СЕЗОНА.
МЕК ЕКРАН БЕШЕ ОДЛИЧЕН И ИМА ГОЛЕМА ИДНИНА ВО НЕГО СО ОГЛЕД НА ГОДИНИТЕ (17).БИ ТРЕБАЛО ДА СТАРТУВА ОД НАРЕДНИТЕ НАТПРЕВАРИ.
ЗА ДЕНЕС ТРЕБА ДА БИДЕМЕ ЗАДОВОЛНИ БИДЕЈЌИ ОСТАНАВМЕ НА +5 ВО ОДНОС НА ЈУНАЈТЕД :toe:

ИЗВИНЕТЕ ЗА CAPLOCK СЕ ЗАЕБА НЕШТО ТАСТАТУРАВА :smir:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечки засчуживме во второ полувреме да дадеме гол, жирков убаво залета на почетокот што значи требаше да биде стартер а какута да влегува во второ ама тое, малуда слабо некако ми делуваше, анелка мора гол да даде а за да даде треба да игра во шеснаесетник, игравме без напажач денеска и затоа неможевме да дадеме гол, се радувам за мекекран и босингва, нема ништо друго да се каже, да имавме уште малу среќа ќе тепавме ама да имавме :tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не го гледав мечот,имав обврски некои кои морав да ги завршам така да ми се простува,хехе. Иначе за ремиво..па очекувано беше,без Дрогбазука,Лампи,Калу,Алекс,Стариџ не очекував и нешто повеќе против тим како што е Астон Вила и тоа поготово на гости.Да не беше бар Дрогба на треска можеби и би имале поголем ќар со 0-1 на пример.Инаку малку како што разбрав во прво полувреме челзи немал ни една полуприлика полушанса за гол,додека Астон Вила имала добри ситуации,знам го видов пожртвуваното фрлање на Бане по топката,кога Стивен Ајрланд шутираше.Чех се фрли на спротивна страна,на крива нога беше,што значи ако Бане не беше подготвен тоа ќе беше веќе 1-0.Слушам сме имале и пречка од Анелка и статива од Бане со глава,а и Анелка промашил од ситуација каде што не се промашува.Па добро бе мајкуму да му ја ебам у пичка,па тоа француско копиле мамата да му ја ебам промаши и празен гол со Арсенал.До кога вака мисли да си игра курташак.(Извинете на речник се запалив у секунда)...Па добро бе крвта да му ја ебам у пичка,бива ли да си игра курташак секоја утакмица.Дај нека размисли Анелка со таа црпката што прави.Ме интересира и дали влегол Жозе Босингва во игра?

И ако не му е тешко на некој фин момак да стави целосен хајлајц на мечот.Ќе му бидам многу благодарен.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
^Да,влезе на местото на Фереира во 74 минута.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom