Шо викате за мускуливе на Босигнва? На cfcnet има мислења како ова не изгледа добро и оти ќе помини уште најмалку месец дена дури да ги зацврсти мускуливе Босингва пак. :raz:
Шо викате за мускуливе на Босигнва? На cfcnet има мислења како ова не изгледа добро и оти ќе помини уште најмалку месец дена дури да ги зацврсти мускуливе Босингва пак. :raz:
Заеби мускули, заеби дали памти како се игра фудбал, ми недостигаа оние гајтан веѓи :icon_mrgrОстајте мускулите,туку,дали памти како игра се фудбал? :raz:
Се надевам неговото поправување нема да биде ко она на Џо Кол.И мене ми недостигаа.Да не го фатеа повредите ќе беше еден од најдобрите десни бекови во светот.
Али има време да се попраи,така да...
Да беше јак ќе се истакнеше во Челзи и немаше да замине ко задно пиче и то ни мање ни више,во Фенербахче.
Е по тоа се глеа колку е јак.
Затоа што нема кој. Ди Санто, немој те молам, изгледа не си гледал натпревар кога игра он. Едино Брума, Бертранд и Стариџ може да се пробијат годинава и догодина (ако има повреди, инаку тешко) и Џош за едно 3 години, детето има визија...Сакаш да кажеш дека Фенербахче е слаб тим ? хаха седи бе другар..насиов вардар да не е подобар?незнам дали знаеш али пред неколку години за малце ќе испаднеше Челзи од нив..иначе Штох е одличен играч и незнам зошто во Челзи не се форсираат младите играчи,и не е само он,Ди Санто и мн други....доста веќе од купување..зошто Челзи не ствара големи играчишта не ми е јасно?неможе секогаш да се купува мора и да се праи ѕвезди!!Поздрав!Со Среќа овој викенд..
На овој човек цела кариера му помина во повреди, што стаклени нозе ќе имаше.
Босингва ќе се врати и тоа појак, ќе има голема волја за игра, само трпение.Тој како што погоре кажаа којзнае веќе дали знае да игра фудбал една година веќе неигра и да се врати веќе местото му е зафатено со Иванович а дека че се покаже подобар од него тоа тешко барем по мое мислење