Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Викам јас не е за секого,интернет и компјутер.
По глупи постови немам читано,посебно Cavani е кома.
Мурињо е минато на клубот.Голем респект за него и за се што направи ама сега Карло е наш и потполно сум сигурен во него и пак да отпаднеме од Лш јас сум за Карло да остане.
И да нека се направи споредба со колку буџет располагаше Мурињо и со каков Карло.
 
В

Вори

Гостин
Колку време ќе биде повреден Микел-ов бе?
Криво ми е сеа коа е во форма,да отсуствува.
 
Член од
15 јули 2010
Мислења
9
Поени од реакции
1
Сега е моја грешка, мислев се однесува за Анчелоти тоа бебе. Анчелоти е за мене свиња, понекогаш. И то не е навреда за него, човекот е растен во фармерско семејство, израснат е од неговите родители благодарение на тие свињи како и на кравите кои ги молзел два пати дневно.
Секој еден фан на Челзи му е благодарен на Жозе Мурињо за периодот 2004-2007. И толку. „Жозе Мурињо пост 2007“ е само еден голем противник на Челзи. Неговите фудбалски знаења кажавме дека се неспорни, то и нема потреба да се кажува, успесите зборуваат. Ама ко има лице да излези во најчувствителен момент од сезоната да јади гомна со кои го поткопува авторитетот на Карло Анчелоти во Челзи, јас слободно ќе речам дека е гомнар. „Моите момчиња плачеа“?!?! И се само за да избори психолошка предност на неговиот Интер во однос на Барселона. На крајот на сезоната лани ко го прашале за успехот на Челзи почнал да ги споредува англиските клубови од „неговото“ време и од ова на Анчелоти место едноставно да честите ко човек. Епа е*и се (со тешка мака ја пишав ѕвездата место соодветната буква) бе Мур! Имаше една анализа на англиски форум за Челзи за тоа колку Мурињо не е во право со таа изјава и јас го преведов то овде, ама барај ебате, немам намера сега да барам нешто едно 3 месеци старо по темава само оти тебе ти прднало на таквото да ми јадиш гомна околу „неговата Мурињост“.
Ти шо сакаш бе прле да ти кажам? Дека го сакам Мурињо назад? Не го сакам. Сакав да се врати првите месец дена од ко замина. Оттогаш ќе да има едно три години. Зошто да сакам да се врати? Оти лани со Интер не исфрли од ЛШ? Баш зато сакам Анчелоти да остани уште појќе. Тој истиот Анчелоти кој го наследи овај состав на играчи кој три сезони беше тотално импотентен во секој поглед, фудбалски се разбира, а Мурињо си го нарекува „моја екипа“ и затоа му се „заблагодарив срдечно“ за таа импотенција од играчи шо ни ги остај.
Prle da bidime realni sostavot e na Murinho
Cech, Cole, Terry, Alex, Ivanovic, Mikel, Lampard, Essien, Malouda, Drogba, Anelka.
 
A

Alexander Nevsky

Гостин
Prle da bidime realni sostavot e na Murinho
Cech, Cole, Terry, Alex, Ivanovic, Mikel, Lampard, Essien, Malouda, Drogba, Anelka.
Како може негов состав бе.Аман негови беа само Микел,Карваљо,Фереира.
Тери и Лампард беа пред него во Челзи тс.Раниери ги донесе.Чех исто така.Алекс беше купен ама бидејќи беше бразилец и не ги исполнуваше условите за работа и беше пратен на позајмица во Псв.Единстевено Дрогба мислам дека беше негово дело,и Ешли Кол.
И како може негов состав бе аман,тој дал пари од џеб за да ги купи или незнам,просветлиме жити се.
И имај малце почит кој другите пошто со 9 поста си а се курчиш како којзнае што си.
 
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Новото засилување на Милан, Робињо продолжува со својата приказна за трансферот во Сити, сега зборува за големата грешка која ја направил…

Новото засилување на Милан, потврди дека бил на пат на Челси за на крајот да заврше во Манчестер Сити.

Тој потврди дека Луиз Фелипе Сколари го посакувал него во Челси, и дека премин на Стемфорд Бриџ би бил и тоа како попаметна одлука.

’’Јас никогаш не требаше да го напуштам Реал Мадрид.’’- рече 26- годишниот игра за People.

’’Мојата дестинација беше Челси, со Луиз Сколари , но во последен момент Сити се појави и јас прифатив. Јас не го разлистав трансферот. Договорот е помеѓу клубовите и јас не сум одговорен кој кому колку ќе му плати.’’

’’Но Марк Хјуз ми се јави мене и ме убеди да му се приклучам во клубот. Тој беше клучен во мојот премин.’’

’’Имајќи ги Жо и Елано во составот е виситнски бонус. Тие ми помогна да се адаптирам но тогаш Елано замина и се уште неможам да го сватам мотивот за неговото заминување.’’
’’Сите ги демонстриравме нашите квалитети, Марк Хјуз не знаеше како двајцата да не употреби најдобро.’’

:toe:

 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
JT'S BOOTS STILL ON SALE

Posted on: Mon 06 Sep 2010
There's only two days left to get your hands on a piece of Chelsea history.
The Chelsea Foundation has put John Terry's match-worn boots up for auction with all proceeds going to help fund more grass roots football and community initiatives.
The boots were made exclusively for the Blues captain and have been signed by JT, the first double-winning captain in the club's history.
You can register your bid by clicking here.

Му ги купуваме копачките на Џеј Ти ? :)
 
Член од
31 јули 2010
Мислења
64
Поени од реакции
3
дане знајте несто ново за премиер лигата дали кеги откупи некој наш тв канал
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom