- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 28
значи ван дер варт бил достапен за 10 мил. и ние сме седеле со скрстени раце а ни фали таков тип на играч епа значи
дека абрамович дефинитивно пресушл..........
ama pak ste potrosile 27.5 milioni

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи ван дер варт бил достапен за 10 мил. и ние сме седеле со скрстени раце а ни фали таков тип на играч епа значи
дека абрамович дефинитивно пресушл..........

Друже, Челзи ќе биде компетитивен на сите натпреварувања, во ПЛ биди сигурен дека со Јунајтед ја предводиме битката за титулата како и секоја година, за ЛШ мислам дека ќе стигнеме подалеку затоа што имаме подобра воиграна екипа од мината година и да се паднат Барселона или Реал убеден сум дека ќе излеземе победници(сети се Анчелоти со Милан колку пати ги има тепано, и тоа со послаб состав од нашиот).Моли се да не ни паднат Барселона или Реал.
Или пак Милан,Интер или некои други итаљани,зошто ќе не ебат за сите пари.
А,ако евентуално до финале ги избегнеме овие екипи(што е невозможно),тогаш ќе освоиме ЛШ.
))Даворе, доколку немаме повредени играчи (како во овој случај 4-5 стандардни првотимци) не се плашам од НИКОЈ, ама баш од НИКОЈ!Моли се да не ни паднат Барселона или Реал.
Или пак Милан,Интер или некои други итаљани,зошто ќе не ебат за сите пари.
А,ако евентуално до финале ги избегнеме овие екипи(што е невозможно),тогаш ќе освоиме ЛШ.

да бе пријателе потрошивме но задовме титула од премиер лига и фа купama pak ste potrosile 27.5 milioni![]()
Многу ми е мило за Микел.Расчепкајте тука малку и пријатно ќе се изненадите од статистиката на Оби Микел (барем јас се изненадив). Не за џабе велат дека многу напреднал. Ќе видиме натаму како ќе биде...
Посебно ме радува фактот што 90.34% од пасевите му се прецизни (што е за 3% повеќе од Пол Сколс, и за малку (0.34%) повеќе од Есиен).
Вие сте еден од најдобрите тимови у Европа нема од што да се плашите.![]()

Вие сте еден од најдобрите тимови у Европа нема од што да се плашите.![]()