Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Грујо за chairman, под итно ни треба преродба во 100 чекори :tv:

2-1....не бе Анчелоти не ни требаат засилувања,јаки сме и вака.
Све пријателските ги изгубивме освен таа со Палас,кој е послаб од Вардар.

Сега игравме скоро со прв тим,така да не ќе може да се ваѓа дека младите биле и остали срања.

Исто така сеа ми притекнува на муабетот од Фантом за Тери.
Донекаде беше во право..кинезот го измести поштено.

Не можи вака...треба све од корен да се смени...

Ја чуваше глата...шо да прај...:tv:

Mа само Жирков е крив за голот друг никој, јас да се ослободам од топката па потоа ич к.. да не ме боле дали некој може да стигни и да ја спаси ситуацијата - со неколку збора Удави го соиграчот тој да биде крив

Важно,Кристал П. ги победивме...:vozbud:

Барем оваа голманот не ни беше крив,како и да е да се молиме дека Чех ке се врати за на 8, Микел бил добар,незнам јаса ја гледав целава утакмица ,немаше еден пас навреме и една одземена топка,нели тој е деструктивец при контрите на Хамбург тој секогаш каснеше,инаку Кол грев ке е ако го продадеме,Жиркоф не е за таа позиција како и Брума,Какута под очекувањата, е сега мислам дека многу подобро ке е со Бане одколку со Карваљо во одбраната,можеби при голот Тери ја одби само до Кинезот а требаше подобро да одигра , но наместо Карваљо да покрие тој беше само гледач,Дрогба се гледа дека не е 100% спремен,како и да е овој натпревар светла точка беше Есиен трчаше насекаде ,асистираше дури и шпаги правеше :)

Шо се деси бе, сум заспал пред тв уше на почетокот и ништо не видов од утакмицава.

Сега се вратив од одмор и гледам само Кристал Палас сме ги победиле. За трансфериве очекувано. Ништо ново. Него за овој Рамирес има нешто официјално или не ?

Според медиумиве утре задутре требало да го земеме..арно ама нема да се изненадам ако трансферот пропадне..
Па Меси да го купувавме,досега ќе го купевме,да му ебам мајката.

Ајде со срека тогаш да видиме што ке показе..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom