Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го сакате Кака,не го сакате Торес,никој не сакате.Па јас не знам кој сакате вие...
Иначе отсутен ќе сум на форумов едно 10-тина дена,одам на одмор,кога ќе се вратам очекувам
минимум 1 засилување.

:cheers: :tv:

Не го сакате Кака,не го сакате Торес,никој не сакате.Па јас не знам кој сакате вие...
Иначе отсутен ќе сум на форумов едно 10-тина дена,одам на одмор,кога ќе се вратам очекувам
минимум 1 засилување.

Нејмар го прифачаме. Ама „не ојт“ шо би се рекло....
Торес го сакаме, убав е, секси е, кршлив е. Кака исто + многу побожен. Како бре не ги сакаме?

Ама реалноста е некој ко Џагоев да го заземи местото на Деко како последен 17-ти странец кој можи да се пријави за Премиер Лига. До 25 треба да имаме уште и 4 „клупски тренирани“ (шо ги немаме, двајца се изгледа, Тери и Мансиен) + 4 „земски тренирани“ (Лампард, Ешли Кол, Трнбул, Стуриџ). :toe:

Среќен пат и воедно, одмор.

минимум 1 засилување.

Среќен пат,убаво да си поминеш...:helou:

--- надополнето ---

!

од овија ништо не бива !!!

Не ги бива,ама ни го спопикаа на Стемфорд (2-4 мислам беше ):toe:

Не ги бива,ама ни го спопикаа на Стемфорд (2-4 мислам беше )
a050.gif

Дешавасе,али накрај ми смо шампиони они су у лига европа:)

Тогаш ви се одмаздија заради Тери во името на Вејн Бриџ :)
Да де, се надминаа себеси за да го победат Челзи во најдобро издание кога и да е. :kesa:

'We have had some problems with the goalkeepers but it can happen in these moments of the season.
'Now we have to maintain these keepers and we hope Petr Cech can recover well before the start of the season.'
:icon_bigg

#!

:tv:

--- надополнето ---

И стариот добар...како се викаше, ќе го најдам пак по име. :tv:
Молам аплауз за Ники Падајачи. :icon_bigg

Абе, како што гледам на ова подготовките, ептен никакви сме

http://www.chelseafc.mk/nova/index....-183--&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96
Сеа само ќе треба да чекаме, за да биде официјално.
И треба да се земе некој голман да му биде резерва на Чех, или пак да му парира..зашто ако останеме со двајцата резервни голмани сме го обрале бостанот.

http://www.chelseafc.mk/nova/index....-183--&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96
Сеа само ќе треба да чекаме, за да биде официјално.
И треба да се земе некој голман да му биде резерва на Чех, или пак да му парира..зашто ако останеме со двајцата резервни голмани сме го обрале бостанот.
Дефинитивно.

Се враќам од одмор сега,и ги листам изминативе страни од фанклубов со надеж дека ќе видам нов играч...но како што очекував немаме ништо земено.
Мизерии!

Слушнав дека сме изгубиле бајги од Франкфурт,т.е не декласирале..може некој да ми каже колку голови ни пикнаа?
Како и да е,ова е доволен показател дека наредна сезона ќе бидеме ко Ливерпул...тоа е тоа.

Со Рамирес,Агуеро,Нејмар што се деси?

Бај д веј,глеам Бенајун ја зел 10-ката..така да не очекувајте друг плеј или асолен креативец...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom