Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не го сакате Кака,не го сакате Торес,никој не сакате.Па јас не знам кој сакате вие...
Иначе отсутен ќе сум на форумов едно 10-тина дена,одам на одмор,кога ќе се вратам очекувам
минимум 1 засилување.

:cheers: :tv:

F

fantomX

Гостин
Не го сакате Кака,не го сакате Торес,никој не сакате.Па јас не знам кој сакате вие...
Иначе отсутен ќе сум на форумов едно 10-тина дена,одам на одмор,кога ќе се вратам очекувам
минимум 1 засилување.

Нејмар го прифачаме. Ама „не ојт“ шо би се рекло....
Торес го сакаме, убав е, секси е, кршлив е. Кака исто + многу побожен. Како бре не ги сакаме?

Ама реалноста е некој ко Џагоев да го заземи местото на Деко како последен 17-ти странец кој можи да се пријави за Премиер Лига. До 25 треба да имаме уште и 4 „клупски тренирани“ (шо ги немаме, двајца се изгледа, Тери и Мансиен) + 4 „земски тренирани“ (Лампард, Ешли Кол, Трнбул, Стуриџ). :toe:

Среќен пат и воедно, одмор.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
!

од овија ништо не бива !!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
минимум 1 засилување.

Среќен пат,убаво да си поминеш...:helou:

--- надополнето ---

!

од овија ништо не бива !!!
Не ги бива,ама ни го спопикаа на Стемфорд (2-4 мислам беше ):toe:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не ги бива,ама ни го спопикаа на Стемфорд (2-4 мислам беше )
Дешавасе,али накрај ми смо шампиони они су у лига европа:)

P

PewDiePie

Гостин
F

fantomX

Гостин
Тогаш ви се одмаздија заради Тери во името на Вејн Бриџ :)
Да де, се надминаа себеси за да го победат Челзи во најдобро издание кога и да е. :kesa:

'We have had some problems with the goalkeepers but it can happen in these moments of the season.
'Now we have to maintain these keepers and we hope Petr Cech can recover well before the start of the season.'
:icon_bigg

#!

:tv:

--- надополнето ---

И стариот добар...како се викаше, ќе го најдам пак по име. :tv:
Молам аплауз за Ники Падајачи. :icon_bigg

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Абе, како што гледам на ова подготовките, ептен никакви сме

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
http://www.chelseafc.mk/nova/index.php?option=com_content&view=article&id=400:--------183--&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96
Сеа само ќе треба да чекаме, за да биде официјално.
И треба да се земе некој голман да му биде резерва на Чех, или пак да му парира..зашто ако останеме со двајцата резервни голмани сме го обрале бостанот.

A

Auditore

Гостин
http://www.chelseafc.mk/nova/index.php?option=com_content&view=article&id=400:--------183--&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96
Сеа само ќе треба да чекаме, за да биде официјално.
И треба да се земе некој голман да му биде резерва на Чех, или пак да му парира..зашто ако останеме со двајцата резервни голмани сме го обрале бостанот.
Дефинитивно.

В

Вори

Гостин
Се враќам од одмор сега,и ги листам изминативе страни од фанклубов со надеж дека ќе видам нов играч...но како што очекував немаме ништо земено.
Мизерии!

Слушнав дека сме изгубиле бајги од Франкфурт,т.е не декласирале..може некој да ми каже колку голови ни пикнаа?
Како и да е,ова е доволен показател дека наредна сезона ќе бидеме ко Ливерпул...тоа е тоа.

Со Рамирес,Агуеро,Нејмар што се деси?

Бај д веј,глеам Бенајун ја зел 10-ката..така да не очекувајте друг плеј или асолен креативец...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom