Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Балак: Одлуката за моето заминување од Челзи ја донесе Абрамович

Еве што е проблемот што не сме успешни во трансфер пазарот...зш овој ашљакот се меша...
Овој ашљак даде преку 500м за клубов. Ако бркањето на Балак и Џо Кол е претходница на 100м за трансфери, може и Тери да го избрка.

Ви го читам муабетов, и гледам дека и кај вас префанала модава (од кај нас) за НЕкупување на играчи? За ПЛ многу нема да се одрази, јас не јадам и ти не јадеш, ама можно е во Европа Англиските тимови да ги изедат...

Па за Европа збориме, за у ПЛ е доволно во составот да имаш 10тина-15 црнци и по некој белец тука-таму.

Анелка, Џо Кол, Балак, да ги задржевме тројцата, за на клупа, тешко дека ќе ни избегаше барем ПЛ наредна сезона. Сеа ќе видиме.

Дај Боже Стариџ и Дрогба да соработуваат како на ФМ 2010, на Лампард така да му оди шутот, Чех така да брани, Жирков да пробива по левата страна и да асистира (и Јанг по десната) :kesa:

значи моментално без никаков трансфер тимот би изгледал вака некако
----------------------------Чех-----------------------------------

Босингва-----Бане/алекс-----Тери-----------Е.кол

---------------Есиен-----Микел---Лампард

анелка-----------------------------------------Малуда
--------------------Дрогба-------------------------------

ХОРОР:nesvest:
Ти заеби тимот шо ќе е таков, туку клупата каква ќе ни е:

Стариџ, Џон Галт, ФантомИКС, Тале_Слаш, Хедхантер, и Давор (него место Вилкинс ќе го ставиме:) )

*мала шала Даворе :)

Нема да не прими Абрамович...:nesum:

Ти заеби тимот шо ќе е таков, туку клупата каква ќе ни е:

Стариџ, Џон Галт, ФантомИКС, Тале_Слаш, Хедхантер, и Давор (него место Вилкинс ќе го ставиме:) )

*мала шала Даворе :)

Па и да не е шала,лошо нема да ми падне веруј.

Сакате кладба дека минимум 2 засилувања,максимум 4 ќе земеме летово?
И тоа сите после светсково...освен Бенајун и евентуално Срна.

Другите две ќе бидат Агуеро/Пато и Швајнштангер/Милнер.

Ја би сакал да биде и Мариа едно од засилувањата ама Реал ќе го собере и тоа за ефтина пара.

Реал го собра Ди Мариа...

агентот на Туре напиша:
"I would prefer him to play for Chelsea because they are a very strong team who have been in the elite for many years and who always aspire to be the best, but they won't pay so much money."
пред 2 дена беше во Арсенал,сега Челзи..овој очајно сака да го продаде некаде.:)))

пред 2 дена беше во Арсенал,сега Челзи..овој очајно сака да го продаде некаде.:)))
И у превод, сакаат да игра за нив, сака да игра за нив, не им се даваат пари...
Инаку за Арсенал, требаше да биде дел од зделката за Фабрегас + пари, ама он не сакал да иде у Арсенал колку што објавил.

Сеа Челзи треба да запне по Швајни или Хамшик :D
Нема шанси Швајни, од сеа да ви кажам, да нема забуни.

Не за друго, има договор уште 2 години, во љубов е со клубот, девојка му е врзана со градот. За година ќе биде и капитен, така да no way. Хамшик може да го земете.

значи моментално без никаков трансфер тимот би изгледал вака некако
----------------------------Чех-----------------------------------

Босингва-----Бане/алекс-----Тери-----------Е.кол

---------------Есиен-----Микел---Лампард

анелка-----------------------------------------Малуда
--------------------Дрогба-------------------------------

ХОРОР:nesvest:
Па и да ти кажам доколку би биле во топ форма,тогаш навистина би било хорор...+ да земеме 3-4 играчи и би било топ...
Се глеаме на 8-ми Август! :helou:
Се глеаме,да ве дртнеме ајде...:smir:
Па и да не е шала,лошо нема да ми падне веруј.
Сакате кладба дека минимум 2 засилувања,максимум 4 ќе земеме летово?
И тоа сите после светсково...освен Бенајун и евентуално Срна.
Другите две ќе бидат Агуеро/Пато и Швајнштангер/Милнер.
Ја би сакал да биде и Мариа едно од засилувањата ама Реал ќе го собере и тоа за ефтина пара.
До некаде се согласувам...Иако мислам дека после светското ќе земеме нови играчи.Мариа не го рачунај,играч на Реал ти е тој...100 играча тие зимаат по секоја сезона.Агуеро би сакал да дојде,иако и тој е играч на 100 клуба во рок од 1 недела...знаеш што сакам да кажам,не?
Боби[Мкд];3610793 напиша:
Нема шанси Швајни, од сеа да ви кажам, да нема забуни.
Не за друго, има договор уште 2 години, во љубов е со клубот, девојка му е врзана со градот. За година ќе биде и капитен, така да no way. Хамшик може да го земете.
:pos2:

ПС.Среќен 51-ви роденден Карлито!!!:smir:

После Светсково сигурно земаме 3-4 засилувања!
Нема шанси Абрамовиќ да дозвоили никој да не дојде,и да останеме со тимот во кој се наоѓаме моментално.
Едноставно нема теорија!
Да дојдат..Швајни или Хамшик,еден од овие двајца да дојде би било супер,потоа,го преферирам Агуеро пред Торес,ама по све прилике Торес ќе дојде,ја појќе од овие двајца го сакам Пато,али не веруем да го пушта.
И по све прилике Бенајун и Срно скоро се наши,а за Рамос уште не се знае.

Секако дека ке змеме засилувања,ама кој ?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom