Значи вака...Агуеро е добар играч,но многу е преценет.Многу пари бараат од Атлетико Мадрид за да го дадат на било кој клуб.Многу е преценет според мене.А и игрите што ги прикажа против Фулам,Ливерпул..не ме воодушевија нешто посебно,освен оние 2 паса со кој Форлан постигна 2 гола.Добар е играчот,не викам не,но сепак премногу е скап и премногу преценет.
Ди Мариа е ѕверка невидена.На само 21 година праи парче.Како што рече Давор сите предиспозиции ги има за добро лево крило.Добар шут,техника,брзина...Е сега е прашањето колку би можела да побара Бенфика за негов трансфер,имајќи предвид дека од вакви играчи,вакви помали клубови сакаат да се опарат.Над 25 милиона фунти јас не би го земал па што сака нека е..
Един Џеко...Добар играч,но мислам дека ќе се изгуби во Челзи.И самиот како што кажа сакал да игра во Италија...а и Милан го бара.Јесте да е добар играчот,ама мислам дека сепак нема да се снајде на Стемфорд Бриџ,така да...не.
Александре Пато...Овој играч плаче за во Челзи според мене.Брз,млад,добар техничар,со Дрогба би правел растур во нападот.Најдобриот избор според мене за Челзи ова лето...
Торес.Многу пари ќе дава Абрамович за овој.Многу,многу пари.Сепак со тие пари би можело да се купат 5 добри играча..Нормално дека е светска класа и секој би го посакал во својот тим,ја знае англиската игра и многу брзо ќе се прилагоди во Челзи,сепак многу пари се тоа..Ако се сложат за нешто пониско(многу пониско),тогаш да,а и вака нема да ме чуди Роман да го донесе.
Гонзало Игуаин.Исто така добар играч кој би се снашол во Челзи,според мене бар..Расен напаѓач уште од рана возраст.Млад,брз,снаодлив,убиствен во нападот..Моментално еден од топ 10-те напаѓачи.Заедно со Пато мислам дека би биле најдобри за Челзи...но шансите да дојде се мали..