Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.24fudbal.com.mk/Default....beb-d06ae8831c85&ln=3&typeBack=Последни Вести

Јас мислам дека Рибери ќе најди фантастично погодено друштво во Челзи. :vozbud:
Ќе ги збереме сите е*ачи :)

Марио Балотели изгледа си оди од Интер, би можеле да го собереме летово :)
Искрено, ова уште од поодамна сакав да го спомнам.
Очајно ни треба брз играч по десната страна (да не е само Малуда по левата)
Многу е незрел, недисциплиниран и слично, ама верувајте дека Тери, Дрогба и Балак ќе го смират и тоа како:smir: рака во оган ставам за ова

Мурињо - Се жалат за судењето - зарем веќе го заборавија Овербро !?
copy.png
trans.png
Па во право е човекот, и покрај тоа што Син и Фантомот вината ја префрлаат кај Дрогба и Хидинк.
Значи Дрогба не реализирал една 100% шанса, и овој треба да не уништи и пак вината кај Дидие да ја бараме. Туку ајде да не збориме веќе за нешто што поминало.

Плејмејкер, брз и добар десничар од средниот ред, и брзоног напаѓач.
Тоа ни треба

Чисто сумњам дека Рибери ќе дојде во Челзи откако сам кажа дека сака да оди во Шпанија ( Реал или Барса ), НО ќе видиме што како ќе испадне.

Шо ќе им е Балотели на Челзи ? ... нек си ги донесат Агуеро и Ван Дер Варт или Швајнштајгер и доволно е.

За трансферите ќе зависи од тоа што ќе има на ум Анчелоти на тактички план за следната сезона.

За 4-3-3 Рибери е совршено засилување

За diamond - Агуеро ...или Пато

Ја би освен напаѓач и за Ленон.Машинче е човекот и плус млад е.
Ја би да се трампаме со тотенм џо кол за ленон.

Ја би освен напаѓач и за Ленон.Машинче е човекот и плус млад е.
Ја би да се трампаме со тотенм џо кол за ленон.

Нема да го дадат така Ленон , ќе бара Тотенхем уште пари. А и Џо ако си оди , ќе сака само во Сити , дека таму му даваат 180 000 фунти неделно. И вака и така ЛШ не го инересира , само пари.:toe:

Добро би било кога би земале некој од овие:
Рибери,Агуеро,Швајнштајгер,Ван Дер Ваарт :vozbud:

И сега кога го гледам во Баерн како игра,уште ми е криво за Робен,таков златен играч продадовме :tapp:

Инаку летово најверојатно ке си заминат Балак,Деко,Белети,Фереира и Калу

Прво треба една голема чистка,па после трансфери... :) :toe:

Инаку летово најверојатно ке си заминат Балак,Деко,Белети,Фереира и Калу[/quote]

Многу играчи има а све некако од средина ја не би балак и калу иначе ,а што е до шпекулациите челзи моментално не води преговори со ниеден играч, а што се однесува до нападот ние и шева го купивме па ништо не направи, истото мислам дека ке се случи и со рибери, но мислам дека агуеро одлично би упаднал во англискиот ритам и игра

не е точно.на официјалната на челзи пишуеше дека е незивесен за стоук а за понатаму ке биде океј

Незнам што сте запнале да го земеме Балотели..:tapp::tapp:
Сакате да ни прави сцени како што прави во Интер?И ако дојде Агуеро,незнам што ќе бара Балотели,пак ќе седи на клупа и ќе изиграва нешто.

не е точно.на официјалната на челзи пишуеше дека е незивесен за стоук а за понатаму ке биде океј
Mikel напиша:
"I won't play this weekend, and the doctors say it will take about three weeks to heal, although there will be no surgery."
Како неможе да е точно,кога Микел го изјавува ова.:toe:

Чисто сумњам дека Рибери ќе дојде во Челзи откако сам кажа дека сака да оди во Шпанија ( Реал или Барса ), НО ќе видиме што како ќе испадне.

Шо ќе им е Балотели на Челзи ? ... нек си ги донесат Агуеро и Ван Дер Варт или Швајнштајгер и доволно е.

Балотели би чинел двојно помалку од Агуеро, и би останала доста добра сума за друг квалитетен играч.
Ван дер Варт? Не, и тој е склон кон повреди. Арно му е у Реал :smir:

Добро би било кога би земале некој од овие:
Рибери,Агуеро,Швајнштајгер,Ван Дер Ваарт :vozbud:

И сега кога го гледам во Баерн како игра,уште ми е криво за Робен,таков златен играч продадовме :tapp:

Инаку летово најверојатно ке си заминат Балак,Деко,Белети,Фереира и Калу
Рибери и Швајнштајгер тешко дека ќе го напуштат Баерн, особено Рибери. Ако го напушти Баерн, сигурно ке иде у Реал или Барса.

И мене ми е криво за Робен, ама пред да го продадеме повеќе беше повреден отколку што играше. Во Баерн се препороди

Балак не си иде.
И јас несакам да си оди, искрено (иако е малер :) )

Незнам што сте запнале да го земеме Балотели..:tapp::tapp:
Сакате да ни прави сцени како што прави во Интер?И ако дојде Агуеро,незнам што ќе бара Балотели,пак ќе седи на клупа и ќе изиграва нешто.
Нека дојде во Челзи, и нека се прави курназ пред Балак, Тери и Дрогба па ќе правиме муабет :smir:

Во Интер му попуштаа досега, затоа некои работи излегоа од контрола. Млад е, брз, перспективен, ДЕСНИЧАР, (и проблематичен) што уште освен последново би можеле да посакаме :toe:

Сеа кога не е во добри односи со клубот и навивачите, цената ќе му биде ептен ниска. Верувајте

Балотели би чинел двојно помалку од Агуеро, и би останала доста добра сума за друг квалитетен играч.
Ван дер Варт? Не, и тој е склон кон повреди. Арно му е у Реал :smir:

Рибери и Швајнштајгер тешко дека ќе го напуштат Баерн, особено Рибери. Ако го напушти Баерн, сигурно ке иде у Реал или Барса.

И мене ми е криво за Робен, ама пред да го продадеме повеќе беше повреден отколку што играше. Во Баерн се препороди

Балак не си иде.
И јас несакам да си оди, искрено (иако е малер :) )

Нека дојде во Челзи, и нека се прави курназ пред Балак, Тери и Дрогба па ќе правиме муабет :smir:

Во Интер му попуштаа досега, затоа некои работи излегоа од контрола. Млад е, брз, перспективен, ДЕСНИЧАР, (и проблематичен) што уште освен последново би можеле да посакаме :toe:

Сеа кога не е во добри односи со клубот и навивачите, цената ќе му биде ептен ниска. Верувајте

На Ван Дер Варт , добро му е во Реал и склон е кон повреди. Ама во последно време сите што си одат од Реал стануваат едни од најдобрите играчи.:helou: Ама сепак не сакам да дојде во Челзи.

Балак ќе ја заврши кариерата во Челзи и тоа за 2 години. Последно ќе му биде Европското првенство. Се би направил да игра на ЕП. Еве и се сложи да остане во Челзи за двојно помала плата , и тоа за 1 година , пошто не му даваа 2 , иако сакаше.

А Балотели? И пред Тери и Балак и Дрогба , пак ќе се занесува. Ич не го сакам , само проблеми ќе создава. Попрво би дал 2 пати повеќе пари за Агуеро.

Па добро сеа,по една воспитна ќе му удра и би требало да се опамети :)
Ама шала на страна,ја пре би сакал да дојде Агуеро отколку овој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom