Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
како сум инзнервиран не сте свесни да му е..м најпрвин мајката на нашите наголеми ривали се истадоја во последни секунди ко да слезе госпот на терен ,а за сега еден дебил судија судит непостоечи пенал ни поништвет гол и плус не оштети многу за многу работи извините со пцујам ама нервозен сум сега морат до крај да ги победиме стоук и виган и најпојќе ливерпул со доста голој,да се фатит убо да се играт на останатиме 3 напевари зш ако продолжиме вака ја е.ав.е уш една титула :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
А како што гледам Ливерпул нема да игра ни Уефа како што се тргнале затава не се надевам ного ного да ја пиштат.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Шо вреди 20 милиони кај Жирков?
Нежноста :)

Вие само гледајте да ги победите Стоук, Виган и Портсмут за нас не се секирајте, ќе ви ја пуштиме тоа е 100% сигурно. Со оваа победа на Тотенхем шансите за да завршиме 4 место се изгубени. :smir:
И јас осеќам дека Ливерпул ќе ја пуштат...Сеа да ги тепаме Стоук и Виган е најважно :toe:
Добро бе, вие сварно мислите дека Ливерпул ќе не пуштат? :helou:

Барем уште сме први, тоа е најбитно.
За среќа да, први сме. 1 бод 1, предност е.

Едно нешто не ми е јасно.
Како може да постојат толку сељачки екипи ко Сити, кои изгледа не ја научија лекцијата од минатиот натпревар. Против нас гинеа на терен, а против серковците и нивни најголеми противници т.е. градски ривали, се усраа по втор пат.

Со тој состав и толку повредени, со овој фонд на играчи, со оваа старосна граница, бидете задоволни што воопто се бориме за титула:toe:

како сум инзнервиран не сте свесни да му е..м најпрвин мајката на нашите наголеми ривали се истадоја во последни секунди ко да слезе госпот на терен ,а за сега еден дебил судија судит непостоечи пенал ни поништвет гол и плус не оштети многу за многу работи извините со пцујам ама нервозен сум сега морат до крај да ги победиме стоук и виган и најпојќе ливерпул со доста голој,да се фатит убо да се играт на останатиме 3 напевари зш ако продолжиме вака ја е.ав.е уш една титула :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Напротив, судијата судеше извонредно.
Тери е коњ

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
1. Немаше пенал во тој случај, но имаше претходно.
2. Чист офсајд.
3. Оштетени бевме само со црвениот на Тери, прво на топка беше...

Честито пораз, сосема заслужен!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Нежноста :)

Добро бе, вие сварно мислите дека Ливерпул ќе не пуштат? :helou:

За среќа да, први сме. 1 бод 1, предност е.

Едно нешто не ми е јасно.
Како може да постојат толку сељачки екипи ко Сити, кои изгледа не ја научија лекцијата од минатиот натпревар. Против нас гинеа на терен, а против серковците и нивни најголеми противници т.е. градски ривали, се усраа по втор пат.

Со тој состав и толку повредени, со овој фонд на играчи, со оваа старосна граница, бидете задоволни што воопто се бориме за титула:toe:
Па според некоја логика,и шансите за Лига Европа им се сведени на минимум,а зашто да го тепаат Челзи за да му подарат титула на најголемиот нивни ривал во Англија,туку поштено да ја наместат...Така бар ја мислам...:smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Па според некоја логика,и шансите за Лига Европа им се сведени на минимум,а зашто да го тепаат Челзи за да му подарат титула на најголемиот нивни ривал во Англија,туку поштено да ја наместат...Така бар ја мислам...:smir:
И ќе ги носат во Coca Cola (или како и да се викаше таа третата лига), заедно со нас...

A

Alexander Nevsky

Гостин
Јас мислев дека тотенхем ќе ги тепаме а со ливерпул ке кикснеме.Ќе видиме дали ќе биде обратно,како и да е ова денеска беше срање невидено.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Барем уште сме први. И сега можеме само да се надеваме дека ќе победиме на сите 3 , или дека Тотенхем ќе изигра вака и против Манчестер. Само што играат на гости , ама ај пак ќе се надеваме дека Тотенхем ќе си игра со Манчестер.:smir:

Можевме да славиме титула наредната недела , ама очигледно дека Виган не ни бега. Не сум разочаран од играта , прво полувреме супер беше , Гомес и офсајдот ги спаси , а и непостоечкиот пенал , и црвениот на Тери. Ај , ако пак судиите на Челзи му помагаат.

Јас уште сум оптимист , само ќе видиме до кога.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И ќе ги носат во Coca Cola (или како и да се викаше таа третата лига), заедно со нас...
Зашо да ги носат,ако “дозволат“ да бидат надиграни од Челзи?
Ама чекајте,има уште едно коло пред дуелот со Ливерпул,а следно и Утд треба да играт со кокошките.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
1. Немаше пенал во тој случај, но имаше претходно.
2. Чист офсајд.
3. Оштетени бевме само со црвениот на Тери, прво на топка беше...

Честито пораз, сосема заслужен!
заслузено не победија ама не беше то пенал на тери со го удири по рака не бесе рака пред то признавам и јас имаше а за тери за црвениот бесе црвен аку бесе натопка зш и тери му бесе планот да го ваулират рече и коментаторон а за голот јас мислам дека не беше опсајт она од малуда

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ама чекајте,има уште едно коло пред дуелот со Ливерпул,а следно и Утд треба да играт со кокошките.
Друже, од авион се гледа ако е местена утакмицата...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.424
a od koga toa liverpool igra za united?????? kako prvo liverpool ke modi na osvojuvanje na liga evropa i so toa da si obezbedi nastap narednata godina...kako vtoro liverpool nema da dozvoli united da stane najtrofeen klub vo anglija...kako treto na 29 april igra revans so athletico a na 2 maj so chelsea....igracite ke bidat zamoreni i so eventualno finale bi trebalo da se stedat....da ne dojde do nekoi povredi...zatoa sega vie molete se liverpool da igra finale....takake ima poveke pri4ini da mu ja dade na chelsea

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
заслузено не победија ама не беше то пенал на тери со го удири по рака не бесе рака пред то признавам и јас имаше а за тери за црвениот бесе црвен аку бесе натопка зш и тери му бесе планот да го ваулират рече и коментаторон а за голот јас мислам дека не беше опсајт она од малуда
Како не беше, најмалку 40 цм беше во офсајд (заедно со Џо Кол).

F

fantomX

Гостин
Тотенхем ќе извлечи бар бод на Олд Трафорд? Нема.

Бластер, гледав до офсајдот на Малуда, и еве ги двете одлуки за кометирање: пеналот е сомнителен, снимката од зад грб на Тери покажува; офсајдот беше чист ко солза.
Но тоа не менува факт дека денеска гледав курви кои “не ја вршат работата“.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Од готово вересија си направивме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop