Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам.Му нудат 80, ќе бара 140, ќе му дадат 100![]()
Оф леле,кој ќе го гледа Хиларио со Интер,страв ме фаќа :nesum::nesum:
Ако е Хиларио на голот со Интер ке биде доста ризично,не ми е јасно зошто го продадоа Кудичиниали со господ напред па дај боже да тепаме 2-0 / 3-0..Среќен Роденден Челзи и конечно да освоиш ЛШ па да ме напраиш најсреќен човек на светов :baeh:
Нека се пензионира веќе.:pos2:Happy Birthday DIDIER
Се наредија родендени изгледа...
Ахаха знам знам ви има збрцано доста голови па сега комплекси едно друго:tv: Есиен мислам почетокот на Април ке се врати до тогаш ништо...Нека се пензионира веќе.:pos2:
Есиен уште колку време ке е аут?:smir:
Лекарската екипа е фантастична (ако го изземам Есиен, кој искрено и ги сјебува колената ко Надал на пример, и ќе заврши кариера за некоја година). Чех можеше да е мртов уште многу одамна, а не да брани пак по некој месец. Сега требаше да се врати почетокот на април, а можно е да се врати недела-две порано.Нема за Чех,ама се знае.
Па што менуваат бе 3 дена..ако не брани со Интер,а веќе наредната со Блекбурн да брани?
Да ти ги ебам докторите,и лекарската екипа во челзија.
Како само до 38 ќе го држиме, ма кој е ко нас.Happy Birthday DIDIER
Се наредија родендени изгледа...
![]()
Дрогба е „олдтајмер“, има играчи кои уште многу млади достигнуваат врв, има такви кои не ветуваат многу како помлади ама покасно „распалуваат“. Дрогба е од вториве.Нека се пензионира веќе.:pos2:
Есиен уште колку време ке е аут?:smir:
Летово не ни го дадоа, в лето малку потешко ќе биди.ПС.На лето мора да го земеме Пјанич!!!!!!!