eLemenTiX
//b00riS//
- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 313
- Поени од реакции
- 8
Тука ние ништо не можеме да ти одговориме...За тоа прашај го Анчелоти.Deko ako si odi ke dojde nekoj podobar inace ne mi e jasno stvarno zosto celzi ne kupi ovaa godina nekolku dobri igraci?use eden napagac dobro ke im dojde..Anelka ne e covek sto moze da resi natprevar megu Chelsea i Inter...Samo Drogba da se razigra i Chelsea ke go mine Inter bez nikakov problem,ali se e mozno ...
Deko ako si odi ke dojde nekoj podobar inace ne mi e jasno stvarno zosto celzi ne kupi ovaa godina nekolku dobri igraci?use eden napagac dobro ke im dojde..Anelka ne e covek sto moze da resi natprevar megu Chelsea i Inter...Samo Drogba da se razigra i Chelsea ke go mine Inter bez nikakov problem,ali se e mozno ...
За летото не знам, ама за зимово добро знам зошто никој не е купен. Пошто НЕМАШЕ кој да се купи, реално гледано. Можеби замена за Есиен имаше достапна, или „едно крилце“ со врвна техника?Тука ние ништо не можеме да ти одговориме...За тоа прашај го Анчелоти.
ESSIEN'S ENCOURAGEMENT
Posted on: Thu 04 Mar 2010
With another month comes another Michael Essien blog, and our injured midfielder has had his spirits lifted by Chelsea fans all over the world.
Despite a knee injury keeping him sidelined since early January, the Ghanaian is feeling good after receiving so many messages of support on his February blog. To say thanks, in his March entry he answers a number of your questions and responds to some of those comments that made him laugh.You can read this month's copy over in the Blogs section, where you will also see regular updates from many more Chelsea bloggers. :wink:
Chelsea го прошири списокот на повредени со уште еден играч - Roberto Carvalho откако се повреди настапувајќи за неговата земја според магазинот Sky Sports. Поранешниот играч на Porto...
Спомни било чие име, шансите да згрешиш се 50%Ако успее Босингва да оздрави до дуелот со Интер, што е малку тешко, и ако биде фит да игра, можи да биде наместо Иванович на страната а Иванович наместо Карваљо до Тери, иако се знае дека Алекс засега ќе биде на тоа место. Да не беше и Алекс повреден??
Хах, знам, те разбирам... и да не е, ништо чудно да се појави статија утре или вечер со која уште 2-3ца од здравите се повредени =/Спомни било чие име, шансите да згрешиш се 50%
*се надевам ја разбираш поентата