Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Погледнете ја оценката што ја има нашиов мил капитен..

Срамота,нека се фрли од негде.

Погледнете ја оценката што ја има нашиов мил капитен..

Срамота,нека се фрли од негде.

Епа сака да ја клецка на Вејн Бриџ бившата, а никој да не дознае :pos:

Нема потреба за тоа и редно време беше малу судиите да се свртат против вас не ќе ви судат вечно..

А кога ни свиреа бе пријателе?? во сезоната 2007/2008? друга кажи или не се сеќаваш а или и ти си заслепен како јувенташите кои читаат само тутоспорт и газела дело спорт кои се анти интер медиуми:toe::toe:ах ако теши се ти па можи и ќе го испадните манчестер(ако игра со 9 играчи) упс заборавив вие и така неможите да победите:smir::smir::smir:извинете за офф топик морав едноставно....не бидете дотолку критични добра утакмица изигравте само немавте среќа а ние имавме јбг..ќе се видиме на СБ:smir:дотогаш позз

Cech - 6: Slight question marks on Milito's goal, but could do nothing on Cambiasso's strike before he was forced off past the hour with a serious looking injury.

Ivanovic - 7:
Perhaps should have closed Sneijder down better before the Eto'o chance, but helped set up Kalou and made a brilliant goal-saving challenge on Cambiasso.

Terry - 4: A very difficult evening for the Chelsea captain. Was pulled all over the place by the movement of Milito. Lost the Argentine for his goal, and was also to blame on the chance that Eto'o should have buried.

Carvalho - 6:
Also had his difficulties against Eto'o and Milito, but held his own more than Terry.

Malouda - 7: In truth did well in his emergency left-back role. Rarely troubled by Maicon or Balotelli and also looked good going forward.

Mikel - 6: Supposed to be the anchor man, but did not protect the defence at all in the first half. Was good after the break.

Lampard - 6:
Did not make too many of his trademark runs forwards, although he did lose his man to miss a golden chance midway through the second half.

Ballack - 6.5:
Powerful in the opening period and helped win the midfield for a while. Became less prominent as the game wore on.

Kalou - 7: Decisive moments tonight. Scored the Chelsea away goal, and probably should have had a penalty before half-time.

Anelka - 6: Drifted in an out of the game, but created a great opportunity for Lampard on 64 minutes.

Drogba - 7:
Superb in the first half, and had a host of efforts on goal - one of which slammed the cross bar from a free kick. Not too involved after the break as Lucio snuffed him out.

Јас на АНЕЛКА 0 му давам..:toe:

Ама она баш ќе се видиме!

Наместо Анелка да игра Џо Кол,во таа утакмица.

А,иначе едно големо браво за Малуда,колку и да не сакам да го речам ова.

Човекот е крило во напад,а изигра перфектно во улогата на лев бек.
Ја па мислев ќе кикса тој,ама излеа колегите негови Рики и Џоко ја усраа.

Jас мислев ке си ибавме мамата со Малуда како лев бек...али сепак добро се држеше...

Ај сеа малце реални да бидеме и фер им честитам на навивачите на Интер нивниот тим победи иако не беше одобар. Од нивниот шампонски дух не видов ништо посебно реално сега не сакам никого да навредам или да потеценам можеби не им бил и нив денот ама среќата им се насвмевна посебно при слободниот на Дрогба и голот кој го постигнаа... Ние потфрливме иако изигравме подобро од нив штета само што кај нас со пола екипа буквално игравме Лампард Тери Ањелка Дрогба и Балак можат вода да им носат на Милито Снајдер и Лусио овој последниов покрај тоа што е глумец го пикна во џеб на Дрогба човекот кој мислев дека ќе даде погодок али го спречи пречката... Во Сабота Сити има да си ги тепаме комотно само нека размилси малце Карлито нека го игра Стариџ или Кол место Ањелка... и Карлито не згреши на тактички план туку играчите не се залагаа доволно. А за Чех незнам што да речам од една страна сакам а и не сакам да биде посериозна повреда од една страна да види самиот дека не е незаменлив и треба да докаже многу работи ама од друга страна не ни знам од овие што да очекувам може заборавиле да бранат ко шо видов вечерва:nesvest:

dobra igra bese,dobro se snajde maluda nazad samo so anelka mn slabo trebese porano staridg da go stajt anceloti,a i plus mn evtini goloj primivme edniot greska a drugiot gol sreka od odbijana i kambiao go zakaci,ali ubo e so so 2-1 izgubivme na ne e pojke razlika zato sega na stenford ke mu se desit to so nesaket

Ај сеа малце реални да бидеме и фер им честитам на навивачите на Интер нивниот тим победи иако не беше одобар. Од нивниот шампонски дух не видов ништо посебно реално сега не сакам никого да навредам или да потеценам можеби не им бил и нив денот ама среќата им се насвмевна посебно при слободниот на Дрогба и голот кој го постигнаа... Ние потфрливме иако изигравме подобро од нив штета само што кај нас со пола екипа буквално игравме Лампард Тери Ањелка Дрогба и Балак можат вода да им носат на Милито Снајдер и Лусио овој последниов покрај тоа што е глумец го пикна во џеб на Дрогба човекот кој мислев дека ќе даде погодок али го спречи пречката... Во Сабота Сити има да си ги тепаме комотно само нека размилси малце Карлито нека го игра Стариџ или Кол место Ањелка... и Карлито не згреши на тактички план туку играчите не се залагаа доволно. А за Чех незнам што да речам од една страна сакам а и не сакам да биде посериозна повреда од една страна да види самиот дека не е незаменлив и треба да докаже многу работи ама од друга страна не ни знам од овие што да очекувам може заборавиле да бранат ко шо видов вечерва:nesvest:

Им честитавме бе,Игор.

Ај ако си Гостивар за реваншот некако да го глеаме заедно повеќе фанови на Челзи?

Јао брате ко го сменаја голманот нозете ми се пресекоа. Заменава некако ептен несигурна, на секое шутирање на топкана уплав ме фаќаше.
Лампард очигледно се мафташе само по терен, ко изветреан некако. Тери слабо, ептен. Дрогба во некој клучни моменти многу себичен беше.
Али на Стендфорд ние сме победници.:back:

Им честитавме бе,Игор.

Ај ако си Гостивар за реваншот некако да го глеаме заедно повеќе фанови на Челзи?

Ако де ако бидам ќе ти пишам, а овој погоре шо пиша дај му го еднаш на усни да се заслади:pusk:

ех да беше малку поразигран лампард :D :D добра игра покажа челзи , нерешено беше и најреален резулта иако и вака според мене челзи е во пол позиција ... и да малуда за лев бек :) барем е подобар од жирков. се надевам дека не е ништо сериозно со чех

Сите на Стемфорд се сигурни дека ќе тепаме ама јас не сум:kesa: а пак овие од интер се сигурни дека гол ќе ни дадат и притоа нема ни еден да примат и јас пак тука не сум сигурен:vozbud:

Епа сака да ја клецка на Вејн Бриџ бившата, а никој да не дознае :pos:
Има нешто се вика грижа на совест,изгледа Џон сеа го открива тоа. :icon_lol:
Али подобро да се прибере малце за реваншот и како вистински капитен да ги внесе Челзи во 1/4 финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom