Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дечки штета со немате добар резултат со вас сум пред се ради неправдите кои се прават од тие копилињата... од јупител се гледаше дека е пенал...
иначе супер изигравте не знам зошто има некои незадоволни а до душа и немавте среќа а јас мислам дека ќе тепате со 2-3 гола разлика во лондон голема е разликата меѓу овие 2 клуба се гледа од авион... :toe:

Големо чудо :).интер врска немасе цела утакмица 2 шанси и им се посреќи ама на Стемфор Бриџ нека не идат поарно :helou:

Дечки честитки за играта,можеби заслуживте нерешено но тоа е фудбалот треба да се искористат шансите:toe:,ке биде тешко на стемфорд ако ви дадеме гол имаме многу јака одбрана тешко дека ке дадете 2:toe:

Инаку, се верува дека Чех ги сјебал лигаментите :tapp:

дечки штета со немате добар резултат со вас сум пред се ради неправдите кои се прават од тие копилињата... од јупител се гледаше дека е пенал...
иначе супер изигравте не знам зошто има некои незадоволни а до душа и немавте среќа а јас мислам дека ќе тепате со 2-3 гола разлика во лондон голема е разликата меѓу овие 2 клуба се гледа од авион... :toe:

Поради ваквите фанови како тебе не ми се влегва во овој форум..добро бе како можи еден фан на челзи не испровоцира атмосферата ведра меѓу двата фан клуба и одеднаш ќе излези некој ''дебил'' како тебе и одма ќе почне''судиите се за интер,уефа е за интер,иванов е за интер'':toe::toe:..во превод ќе ја расипи атмосферата..а пази фан си на виола кој е исто така италјански тим:uvo:ах

Значи Анелка дрво невидено...не знам што се влечка со топката...а за Чех немам кометар...стаклен ко да е...

Да не се жалат останатите фанови дека сме немале повредени играчи.

Ако е Чех на подолго,тогаш наебавме против Шити.

Хиларио не можеше да ја шутне топката повеќе од 30-40 метра....:toe:

Чех не ја скрши ногата,најверојатно лигаментите се :toe:
Но како и да е,добра утакмица пред се вечерва,но ништо не е завршено,има уште 90 минути во Лондон,но со ваква одбрана вечерва Интер и таму,би рекол дека сме поблиску до четвртфинале :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom