StefanJT26
Captain , Leader , Legend
- Член од
- 11 јануари 2010
- Мислења
- 610
- Поени од реакции
- 7
Ако вака играме , Кардиф у сабота можат со младинци да не тепаат!
Еми шо кој кур пуштат нози и глави?Јунајтед си ќари од 4 автогола во 2 натпревари...
И после немале среќа...
И Вие ли ќе почнете да плачете ко пичиња исто ко во ФК МЈ?!? Срамота. Гледај си твојата утакмица, ич да не те боли за Јунајтед!!!Јунајтед си ќари од 4 автогола во 2 натпревари...
И после немале среќа...
И што има врска тоа...ги тера некој да даваат автоголови?Занемари го бе..
Што не даваат противниците наши автоголови?
Извини ама нема ти да ми ставаш ред.И Вие ли ќе почнете да плачете ко пичиња исто ко во ФК МЈ?!? Срамота. Гледај си твојата утакмица, ич да не те боли за Јунајтед!!!
За да противникот постигне автогол,треба другата екипа да напаѓа,ме разбираш или се избацуаш ко некој со посебни потреби.И што има врска тоа...ги тера некој да даваат автоголови?
Лани сметаше глумата на Роналдо, на почетокот судиите ни досудувале повеќе екстра време, сега многу автоголови си давале противниците...Боже сачувај:smir:
Не се однесува само за тебе, имаше некој и поназад. Давор и не знам кој друг. Ако толку те интересира Јунајтед, пиши во темата за ПЛ, не тука. Овде е ФК Челзи...Извини ама нема ти да ми ставаш ред.
Фала чао пријатно.
Океј...погрешно те сватив, пошто во фан клуб Арсенал пишеа играчите намерно си давале автоголови за да победувал Манчестер Јунајтед:smir:Глупости!За да противникот постигне автогол,треба другата екипа да напаѓа,ме разбираш или се избацуаш ко некој со посебни потреби.
Стварно?Овде е ФК Челзи...
Шо е тука среќа?Јунајтед си ќари од 4 автогола во 2 натпревари...
И после немале среќа...