Nekoj IksDe
Челзијаш
- Член од
- 17 септември 2009
- Мислења
- 495
- Поени од реакции
- 9
јас само се надевам дека ова денес нема да влијае врз Тери за натпреварот во недела
tuk so vikas sme se fatile so ova sinkir kraj na svet ama nemojs da recis deka nemat jaki fudbaleri vo anglijaСколс, Невил па дури и Бекам.
Нивното било поминало, не очекувај да ти носат терет на грб.
Ако играат Лампард и Џерард ќе играат и англичаните, ако не...тешко
Ајде доста муабети за репрезентација, фан клуб Челзи е ова
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1559540561?bctid=65075686001
Мора да е театарска глумица, таму моменталната реакција е многу значајна, нема „преснимување“....:icon_mrgr
Абе имат јаки, не негирамtuk so vikas sme se fatile so ova sinkir kraj na svet ama nemojs da recis deka nemat jaki fudbaleri vo anglija
Не го спомнувај полуфиналето од ЛШ, тоа беше надвор од секоја вера.Кога веќе зборуваме за Англиската репрезентација и Тери, според мене капитен на репрезантицајата треба да биде Лампард, не заради тоа што е од Челзи, но тој освен што прикажува добра игра, е и смирен, темпераментот му е навистина на ниво, и да не е во право, тој не се расправа, надвор од теренот нема преголеми скандали, и сметам дека е способен да ја води екипата.
(за темпераментот, пример црвениот со Ливерпул, кој најреално беше жолт, и иако останатите се бунеа, Лампард мирно лепо си излезе од терен, и ниту пцуеше ниту нафрлуваше. Немаше ни реакции како на Дрогба, Балак, и Босингва после полуфиналниот натпревар против Барселона во ЛШ)
Дечко, немој со вакви испади! Еден од двајцата најдобри дефанзивци во Англија е Фердинанд, и ако Капело одлучил Тери да не носи лента, поради притисокот и јадењето гомна на цела јавност врз него, со што автоматски ќе попушти со игра (а тоа никој не го сака), Логично е зошто Фердинанд ја зел лентата (плус фактот што е заменик-капитен, а и беше капитен и пред Тери, така да се е јасно). Башка ако не си го гледал Рио како игра (освен сезонава на 5 меча колку што изигра, не пишувај шо да е).Е сеа да ги видам Енглезите , кога капитен им е Рио што е глуп ко тротоар , и неможе да претрча 100 метри без да се измори.
И Тери е тука некаде. Ама за Лампард немам збор. Се надевам дека ќе се свести Капело па барем Лампард ќе го стаи капитен да биде.Кога веќе зборуваме за Англиската репрезентација и Тери, според мене капитен на репрезантицајата треба да биде Лампард, не заради тоа што е од Челзи, но тој освен што прикажува добра игра, е и смирен, темпераментот му е навистина на ниво, и да не е во право, тој не се расправа, надвор од теренот нема преголеми скандали, и сметам дека е способен да ја води екипата.
(за темпераментот, пример црвениот со Ливерпул, кој најреално беше жолт, и иако останатите се бунеа, Лампард мирно лепо си излезе од терен, и ниту пцуеше ниту нафрлуваше. Немаше ни реакции како на Дрогба, Балак, и Босингва после полуфиналниот натпревар против Барселона во ЛШ)
Или Кол нека го стави капитен, само дека е од Челзи, така? Искрено Лампард е ѕвер играч, но не заслужува капитенска лента, нема темперамент што секој капитен треба да го има.И Тери е тука некаде. Ама за Лампард немам збор. Се надевам дека ќе се свести Капело па барем Лампард ќе го стаи капитен да биде.
Или Кол нека го стави капитен, само дека е од Челзи, така? Искрено Лампард е ѕвер играч, но не заслужува капитенска лента, нема темперамент што секој капитен треба да го има.
пс. За Рио многу јадење го*мна не, пошо се тука со Тери, не е Тери подобар од Рио.