Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А кои се тие двајцата други со него,не се глеа убаво...

Деца.. :icon_lol:

062206084b44ed306a081.JPG

0,,10268%7E8143068,00.jpg
hehhee toa ne e nisto decata samo si igraat :pos2:
inace ocekuvam anelka da bide barem rezerva za protiv hal,sturidge i borini napred,kakuta na klupa matic isto,i da gi sinime hul malce od misla:smir:

Анелка дефинитивно се враќа за Хул а Стариџ ќе го придружува во нападот.
Очекувам интересен меч со едно 3-4 гола во мрежата на Хул.:baeh:
Мислам дека ќе има пренос на Сител од 13:45 во сабота.

Анелка се враќа дефинитвино во сабота,само сакам да го видам во прв состав,нејќам да ризикуваме со Стариџ и Борини..Прво нека го стави Анелка нека се изналупаат голови и после нека ги стави во игра барем Стариџ..Малуда би можел да му биде придружник во нападот на Анелка,едно добро француско дуо,мада не знам колку би било паметно Малуда во стартни 11 во сабота...Како и да е Анелка се враќа за дуелот со Хал,каде што 3-те бода мора да се земат..

Пред се‘, Христос се роди и честит Божиќ.

Е сега околу она дугото, за она што сме на форумов:
http://www.tribalfootball.com/ghana-boost-essien-returns-chelsea-training-557381
However, Carlo Ancelotti, the manager, will not be the immediate beneficiary of the midfield player’s return to fitness, because Essien will leave this weekend to report for international duty with Ghana at the African Cup of Nations and could be away for the rest of the month.

Па добро бе да му се невиди, пак ли ќе ја гледаме приказната од лани?!? Заради ваква глупост го изгубивме Есиен на пола година. Ај веројатно ќе биде паметен тренеров па нема да го прегрева... (судејќи по она лани, тешко)

А кои се тие двајцата други со него,не се глеа убаво...
Мене ми личат на фереира и Деко.

Ништо посебно, но ако може да дојде за 8м ко шо пишува на линкот...
Па ајде нека е... :toe:

(иако со тоа автоматски се загрозува местото на младите за влегување во прв состав и нивниот понатамошен напредок)

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=39590

:)

Ништо посебно, но ако може да дојде за 8м ко шо пишува на линкот...
Па ајде нека е... :toe:

(иако со тоа автоматски се загрозува местото на младите за влегување во прв состав и нивниот понатамошен напредок)

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=39590

:)

Нит е време,нит е место младите да играат во дуели на кој секој бод е важен за Челзи.Јакинта со самото доаѓање во Челзи многу ќе помогне,особено овој месец кога Дрогба е отсутен.Размили малце,подобро е да го ставиш Борини во напад или Јакинта кој е многу поискусен од овој првиов...Има време за младите.:salut:

Нит е време,нит е место младите да играат во дуели на кој секој бод е важен за Челзи.Јакинта со самото доаѓање во Челзи многу ќе помогне,особено овој месец кога Дрогба е отсутен.Размили малце,подобро е да го ставиш Борини во напад или Јакинта кој е многу поискусен од овој првиов...Има време за младите.:salut:

Јакинта би бил подобар во напад или Стариџ? (во дуо со Анелка)

Ај сеа ти размисли :helou:

Ја не сум за овој..
Ќе собираме ние пропали играчи,кои во моменталните тимови не се ни резерви.
Боље Стариџ и Борини одколку овој.

Ја не сум за овој..
Ќе собираме ние пропали играчи,кои во моменталните тимови не се ни резерви.
Боље Стариџ и Борини одколку овој.
Тоа и ми е поентата, али ако насварно го дадат за некоја минимална сума... Штознам...

Абе за минимална сума и ја сум ЗА.
Ама проблемот е што Дрогба ќе се врати и после?
Ќе скисне момакот на клупа,или евентуално да се покаже тогаш Стариџ,Анелка,и Борини нема да заиграат.
Плус и не е во цутот на младоста..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom