Ace CFC
KTBFFH
Мојт некој да ми дајт линк да ги видам голојте од пеналите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

http://www.dailymotion.com/video/xbczyk_blackburn-rovers-v-chelsea_sportМојт некој да ми дајт линк да ги видам голојте од пеналите![]()

Немој жити се, ваков играч не се раѓа пак. Ма каков Меси, каков Роналдо, нека земат ленти и нека гледаат потези од ЅОЛА!!!
Што ќе ни е Балотели? значи ова веснициве какви глупости трескаат, тоа е нешто невидено...
Анчелоти рекол дека таков играч би сакал во свој тим, но ако е недисциплиниран, Мурињо со право до отстранува.Што ќе ни е Балотели? значи ова веснициве какви глупости трескаат, тоа е нешто невидено...
Верувам дека ќе ги спаси, не за малку, пошто ни кај нас што се однесува до него не беше за малку. Имаа катаљарда шанси со Манчестер во финалето, не ги искористија, не е до Аврам. Што беше до него, постави солидна игра.Анчелоти рекол дека таков играч би сакал во свој тим, но ако е недисциплиниран, Мурињо со право до отстранува.
Овие зборови се доволни за некого да заклучи дека ој е трансфер-цел на Челзи зимава. :pos2:
Шо велите, Аврамчо ќе го спаси Портсмит, или „за малку“, по обичај...? :icon_mrgr
Јас мислам дека треба да се погрижиме да има бар уште еден „таков“ во Истландс. :pos2:
![]()
![]()
Само да го нема Микел на терен, а и Балак ако игра да не ја прикаже „играта“ од средата. Страв ми е само од SWP, од никој друг!Сигурен сум дека ќе ги извлече, а мислам и дека ќе ги пласира негде накај 12/13 место.Шо велите, Аврамчо ќе го спаси Портсмит, или „за малку“, по обичај...? :icon_mrgr

Тогаш останува Малуда лево, Лампард десно, Есиен поназад, еден од (моментално) дрвата Џо и Деко зад Дрогба-Шмуљо. Шо знам, стварно интересно, земајќи во обзир и фактот дека за прв пат сезонава пред натпревар Анчелоти не соопшти на прес-конференција кој е повреден, за кој доправа ќе се одлучи, и сл.... Денсека ќе ни требаше Алекс за Адебајор, Карваљо е поправовремен, и попргав, но не и физички - копито. Токму заради тоа сметам дека еден од Микел и Балак ќе игра.Верувам дека денес ќе тепаме со Сити. Имаат доста копачи во составот, ама ние сме подобри.Само да го нема Микел на терен, а и Балак ако игра да не ја прикаже „играта“ од средата. Страв ми е само од SWP, од никој друг!