Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ова веќе е за смеење. Пошто сега можам да замислам што се ќе им каже Анчеслоти. Него дај линк од твоево, ова од Челзи.ком е слабо...
- 90+4'Blackburn corner but Drogba heads clear. Rovers regain possession but no-one can get a touch on Grella's cross.
- 90+3' Frantic stuff at Ewood Park as Kalinic is denied a hat-trick by a superb save from Hilario. Chelsea are fighting for their lives.
Без Просечко немаме игра во Карлинг сезонава. :icon_mrgrНе е за смеење, за плачење е. Место да притиснеме овие 5 минути, ние се браниме :kesa:
Нема многу за критикување сега, ем преморени се, ем уште 30 минути игра. Веројатно утре.Е ова веќе е за смеење. Пошто сега можам да замислам што се ќе им каже Анчеслоти. Него дај линк од твоево, ова од Челзи.ком е слабо...
11 на 10, со тапа одбрана, тешко. Не сум песимист, ама...Чекај бе Даворе не биди таков....Биди малку оптимист...
Мислам дека ќе отапднеме.Нека е за убаво.
Кај нашол Просечко да се повреди бе,да му ја ебам фризурата..

Мислам дека Х. Не сум по кладилниците, ама по она што имам слушано, така ќе да е.Ако може некој да ми одговори па исзбишете го постот. Ако тепа Челси во ЕТ или на пенали дали си рачуна натпреварот како 2 или X. Прашувам за спортска. Фала однапред