Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пенали ќе се игра директно?
Ако е така наебавме..
Додуша имаме една победа..со Јунајтед на почетоков на сезоната.

Сеа брани овој токмаков..
Треба еден резервен добар голман да се земе..
Инаку и Арсенал отпадна од купот..
Треба да искористиме шансата..
Од јакиве екипи само Манчестер остана!

Не ги заборавај Астон Вила, секогаш ни биле незгодни противници. А и Сити не се така слаби!

Една исправка до sasko1411, сега не шутира Гигс :)

Продолженија мислам се играат па пенали, или грешам ?

Знам у Супер Купот мислам само беше така, директно на пенали. :toe:

Ау бе ми се спие..
Ако играат продолженија ќе заспијам пред лап топ.
Ах,од готово вересија си праат.

По коментариве, не чепкаат топка овие Блекбурн. Како ли ни дале гол?!? Нема ни да дознаеме. Или пак ќе има реприза неделава негде? Фантом, ти си по тие работи...
Петок на полноќ на Спорт Клуб српската. :tv:

Се враќам малку покасно, гледам никој не сте пишале дека Какута го осетил „шармот“ на англикиот агресивен фудбал, со силен судир со главите со Нзонзи. Нзонзи бил изнесен надвор подолго време, Какута не. :icon_mrgr
Пет минути плус.

Смотко или Просечко како сакате се повредил, и последните 15 минути Челзи ги игра со 10 играчи.

Брат си ја утнал темава бе..
Како што знам Челси наредни утакмици игра со Шити и со АПОЕЛ,а не Алмериа и Марсеј..:pipi:

• c2.png
    90+2'GOAL! NO! McCarthy is offside. The South African was in an acre of space but strayed offside. Massive let off for Chelsea.
:pos2:

Као што разбрав Блекбурн дале гол,али им бил поништен поради офсајд?

• c2.png
    90+2'GOAL! NO! McCarthy is offside. The South African was in an acre of space but strayed offside. Massive let off for Chelsea.
:pos2:
Не е за смеење, за плачење е. Место да притиснеме овие 5 минути, ние се браниме :kesa:

Као што разбрав Блекбурн дале гол,али им бил поништен поради офсајд?

• 90+4'Blackburn corner but Drogba heads clear. Rovers regain possession but no-one can get a touch on Grella's cross.
  • 90+3' Frantic stuff at Ewood Park as Kalinic is denied a hat-trick by a superb save from Hilario. Chelsea are fighting for their lives.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom