Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde spremajtese za petarda utre.Premnogu sum siguren vo pobedata na Chelsea samo gluposta na Ceh ne mozam da mu ja prostam sreka sto ja imame naj-dobrata odbrana na svetot.Pozzz

Да се потсетиме на ова :

:vozbud::vozbud::vozbud:

spartasingwaej6.gif

Кој колку сака нека дава за засилувања Црвените Пи*ки ги имаат судиите.Видовте ли сега за што црвен картон судеа:toe:Најмногу се настроени према нив,а за други екипи црвени судат за џабе.

Кој колку сака нека дава за засилувања Црвените Пи*ки ги имаат судиите.Видовте ли сега за што црвен картон судеа:toe:Најмногу се настроени према нив,а за други екипи црвени судат за џабе.
Tocno, denes ne dosudija penal i faul nad golman pri vtor gol za tie crveni:tapp:

Е баш ме интересира да го видим ’новиот’ Ливерпул!!Утре се очекуе тврда утакмица али се знае победа на Челзи!!

Ке видиме едни нови лузери.Ке видат они утре само дабрани добро Хиларио или кој ке брани незнам:челзијаш2::челзијаш2:

Е тука и ни е болката.Хиларио!
Сумњам во него..нема брането којзнае колку време во прв тим,а и не ми делуваше сигурен кога влезе со Виган,згора на тоа прими и гол.
Балак игра утре дечки?

Уфффф добро е,црвениве педе.чиња изиграа реми,утре со победа се враќаме на 1 место:vozbud::vozbud:

Е вака кога ве читам...:tapp:
Имаше жолт Ричардсон,фаулираше и после ја шутна топката.Што требаше да суди,според тебе ?

Добро бе луѓе, да му тииит мајката, што тииит се замарате со Јунајтед овде. Ако имате да кажете нешто, имате тема ПЛ, имате фан клуб јунајтед и расчистете таму. Како реагиравте ко манчестеровци мрчеа минатата сабота? Затоа сега прекинете и молам некој од модераторите да ги избрише сите постови поврзани со Јунајтед. Ќе збориме за нив, ко ќе играме со нив!

Е вака кога ве читам...:tapp:
Имаше жолт Ричардсон,фаулираше и после ја шутна топката.Што требаше да суди,според тебе ?

Ај помина-замина (статиските не се важни) важно е шо не изгубивте(знам дека прашањето не беше наменето за мене но сакам да избегнам нова караница)...и подолжува дикусијата во Фан-клуб Манчестер

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom