Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ма нервира карло дека форсира на дијамант кога не оди

Дрогба сам ке ги победи Ливерпул:smir:

Не летајте бе..кај ќе ги победи сам..
Ќе биде тешка утакмица,имајте во предвид дека Ливерпул ни се најнезгоден противник во изминативе 3-4 сезони,и дека секогаш ни праат проблеми.

Анчелоти мора да почне со друга формација..дијамантот не функционира,а макар против Ливерпул...:toe:

Не летајте бе..кај ќе ги победи сам..
Ќе биде тешка утакмица,имајте во предвид дека Ливерпул ни се најнезгоден противник во изминативе 3-4 сезони,и дека секогаш ни праат проблеми.

Со малку среќа, ќе ги победиме.

Уште стојам на тоа дека ќе го папаме од Ливерпул..играва ни е срање.

Аман бе биди малу оптимист не се знае топка се врти се може да се случи :)Може да се каже дека Ливерпул малу се паднати на концентрација после поразот против Фиорентина!:toe:

Со Карло не оди .... ?? Карло да се мења ???

Анелка е таков .. ??

Калу е тапа ... ??

Какви плачковци сте вие неможам да ве читам веќе, порано ми беше кејф да влезам и да прочитам нешо убаво на овој фан клуб. Веќе две недели само да се плачело победувате и пак плачете е стварно работава е без коментар.

Па дај престанете да бидете смешни пишуем чат пат зошо иам некој симпатии према клубов.

без љутиш !

Со Карло не оди .... ?? Карло да се мења ???

Анелка е таков .. ??

Калу е тапа ... ??

Какви плачковци сте вие неможам да ве читам веќе, порано ми беше кејф да влезам и да прочитам нешо убаво на овој фан клуб. Веќе две недели само да се плачело победувате и пак плачете е стварно работава е без коментар.

Па дај престанете да бидете смешни пишуем чат пат зошо иам некој симпатии према клубов.

без љутиш !

Немат лутење :smir:

Ај баш сега да видам дали ќе ја даваат сителовци Челзи-Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom