Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го гледав мечот,но од резултатот и од статистиката гледам дека сме дале 1 гол и сме се откажале...па до некаде и јас би играл така,да се штедиме со дуелот со ливерпул:tv: ЧЕСТИТО ПОБЕДА:smir:

ништо не прајме и со ливерпул
не ми се допаѓа анчелоти нешто

Значи ипак што смо победиле играта била за никаде,али ај ке се попраат за со Ливерпул!!И Стариџ беше најавен демек ке го стави Анчелоти да игра али ипак ништо.

Треба малку Стариџ да го клај шо е ова...:tapp:Топка да осети барем чоекот...:toe:

А бе ти многу читан чоек.Па не е само таа утакмица.Ако го биваше ќе беше во првиот состав,немаше дреми на клупа.Сигурно не се разбираш повеќе од Анчелоти

Читан, не читан, барем не тресам глупости. И немам намера да се расправам со тебе...
Поздрав :smir:

сте забележале ли дека најмногу го збориме Стариџ? :toe:
шо ни бидна? :pos2:

Честитки за победата! Инаку не бев во можност да го следам натпреварот и многу жалам за тоа, но сепак задоволен сум од резултатот, али знам дека можеме и многу повеќе!!!

Честитки за победата! Инаку не бев во можност да го следам натпреварот и многу жалам за тоа, но сепак задоволен сум од резултатот, али знам дека можеме и многу повеќе!!!

Не се секирај, не пропушти ништо посебно, немавме многу добра игра, ама резултатот си е на место. :)

Dobro vecer dobri luge. Prvo da istaknam deka pocnav da palam po nekoja cigara od nervoza od sabotata. Aj so izgubiv na sportska baagi paricki, pa i Celzi izgubi od Vigan i to po propis, a toa livce mi bese najbitno, i samo oni me zaebaa, a za niv navivam! Govna. :)
E, denes pak ke me lupnese infarkt, posto si cekam ja da svetne zolto ili plavko na eden ubav televizor vo Sportlife vo Kisela Voda (site drugi svetnaa), ono od 90+ ne mrda. Aj si vikam ako im lupnat eden gol sega onaka po italijanski (ako se od Kipar), ke padnam u depresija po n-ti pat za 6 dena. Ama bidna i toa, si imam kolku da pokrijam vlog, i da si bidam sreken so Celzi si pobeduva. Sleden e Liverpul, i si vikam, daj da gi razvalime kako so treba! Pozdrav momci i moi ubavi devojki, i da se raduvame na tituli!
P.S. Gleam stvarno go zborite Surridge, cekajte be, Anceloti ne igra igraci ako nemaat poveke od 28 godini, :) ovaj e mlad :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom