Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доволен резултат за 3 бода...:toe:То е то ...иначе можи да ги каже некој замените кој влезе кој излезе...?Зш од 60-та минута негде не гледав.

68 Chelsea substitution Deco comes on to replace Belletti.
79 Chelsea substitution J Cole comes on to replace Kalou.

Не влезе Стариџ.
Колку што приметив ја Џо Кол наместо Калу влезе и Деко наместо Белети.

Shots on target APOEL 2 Chelsea 2
Fouls APOEL 5 Chelsea 22
Corners APOEL 8 Chelsea 2
Offsides APOEL 4 Chelsea 2

абе луѓе од ко дојде Карло ко тренер една уакмица немам гледано а да не се плашам дека ојдоја 3 бода ај нека смени нешто чоекон дека ојдоја нервиве

Него за Карлинг не го ставија сега ќе го стават :)

Дај малце прочитај низ Интернетов, Стариџ имаше мала повреда на листот, затоа не играше во Карлинг, а за вечерва незнам зошто не доби шанса.

П.С. Не сум баш задоволен од играта, ама сепак доволно за победа.

ЧЕСТИТО ПОБЕДА!!!:aplauz:

абе луѓе од ко дојде Карло ко тренер една уакмица немам гледано а да не се плашам дека ојдоја 3 бода ај нека смени нешто чоекон дека ојдоја нервиве

Исто и кај мене брат. Овој 'дијамантов' не функционира баш најдобро.

Можит му е страф да не се повредит пак Стриџ (иако не вервам дека можит да е то)

Дај малце прочитај низ Интернетов, Стариџ имаше мала повреда на листот, затоа не играше во Карлинг, а за вечерва незнам зошто не доби шанса.

А бе ти многу читан чоек.Па не е само таа утакмица.Ако го биваше ќе беше во првиот состав,немаше дреми на клупа.Сигурно не се разбираш повеќе од Анчелоти

Со Ливерпул ќе играме како шо игравме против Тотенхем(камо та среќа да ја имаме)

Се надевам дека со Ливерпул ке играме подобро...вака катастрофа сме.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom