Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
10 минути со повредиве аман. Се надевам не е сериозно ниту со Басонг, ниту со Дрогба (ваљда истегнал мускул)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
О да си ги јадеш ушите. Сам се поверди...

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ова со Дрогба ко озбилно да е :(
Аман бе Анчелоти.... Калу го пушта :uvo: :uvo: Наместо да го стави у игра Борини он се глупира со Саломон...:tapp:

Еве го и Борини
Конечно да видиме и младич

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ова со Дрогба ко озбилно да е :(
Аман бе Анчелоти.... Калу го пушта :uvo: :uvo: Наместо да го стави у игра Борини он се глупира со Саломон...:tapp:
Надежен напад имаме сега. Абе у ПМ ова со Дрогба. Се виде без него против Порто како играме...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
На Борини одма му дава шанса а на Стариџ не.

Ај да го видиме Борини, уште 8 минути продолжение

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Честито победа. Гледав од тртиот гол наваму, солидно е. Ќе видиме со Дрогба што ќе биде. Ако е посериозно повреден, мме...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ajde cestito pobeda , stvarno ste zaebani godinava. Ne provociram samo vi navestuvam ( predpostavuvam i samite si znaete ) ke imate golem pad u igrata za vreme na toa Africkiot Kup ( Droga, John Obi , Essien , Malouda , Kalou ) i posle koga ke se vratat ke bidat malce konfuzni , ali ako go izdrzat toj period najverojatno ke osvojat titula .. Ednostavno pesimist sum godinava za Liverpool a Manchester se goveda skapani , koisto nema non-stop da se vadat so pomost na sudiite. Ali daj boze da bide godinava trka megu Chelsea i Liverpool , bi bilo zanimlivo :)

В

Вори

Гостин
Силовањееее!
Нека ни е со среќа,шестата победа сезонава..ги убивме овие мајмуниве.
Браво за Дрогба цар е,нема што..само се повреди,ама да се надеваме дека не е нешто посериозно со него,а и со Басонг.
Исто како и Фантом и ја го обожавам тимов,ама стварно.
п.с. Бластер зашто да се скријам во дупче?

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Силовањееее!
Нека ни е со среќа,шестата победа сезонава..ги убивме овие мајмуниве.
Браво за Дрогба цар е,нема што..само се повреди,ама да се надеваме дека не е нешто посериозно со него,а и со Басонг.
Исто како и Фантом и ја го обожавам тимов,ама стварно.
п.с. Бластер зашто да се скријам во дупче?
Затоа што увек го плукаш Балак и пола тим. Според мене, Балак е еден од најдобрите играчи што го имаме во моментов. Не игра многу со топка, ама трча многу, покрива простор...

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ајде нека ни е честита победата, одлична игра на целиот тим, само Лампард никако да се прилагоди на дијамантов.
:bravo:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Тепаме денес со гол разлика.
Ако најдете некој квалитетен стрим, постирајте одма пошо тешко дека некаде на ТВ ке ја дават.
Не ја погодив точната гол разлика но го погодив она побитното, победникот :)

Само второ полувреме гледав, и презадоволен сум од нашите.
Создававме шанси, трчавме, игравме, постигнувавме голови.

Имаш пенал над Кин, но и потоа рака од Асу-Екото, така да сметам дека не се оштетени Тотнем.

Нека ни е честито победата, покажавме кој е кој во ПЛ :smir:
Штета шо Манчестеровци не одиграа нерешено, но битно е ние да победуваме, и се ке си дојде само по себе.

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom