Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. KIFFLA
2. Scorpio_20
3. Acid
4. Zokiarsenal
5. Gade
6. Илијаико
7. ShurikeN!!!

Да ве потсетам само дека треба да се пријавувате САМО ако сте апсопултно сигурни дека ќе дојдете. За платен термин станува збор, немој да усерете. Океј?
Све е океј, малце имав проблеми со препоните :$... 99% ке бидам океј, 2 недели веке одмарам, али у случај нешто да има проблем ке бидам Касиљас :) може нели ? :pipi:

1. KIFFLA
2. Scorpio_20
3. Acid
4. Zokiarsenal
5. Gade
6. Илијаико
7. ShurikeN!!!
8. -=}{VLATCHE}{=-

Све е океј, малце имав проблеми со препоните :$... 99% ке бидам океј, 2 недели веке одмарам, али у случај нешто да има проблем ке бидам Касиљас :) може нели ? :pipi:
Мухаха од спорт идам, ко нов сум :smir: Играм Дефинитивно.

Мене ми е рано за потврдување, во петок ако не ми најдат нешто работа за преку викенд, ќе се обидам да поминам.

Pola sto ispisaaa postovi deka e Top idejata za igranje vo Balon nigde gi nema, e*te sportistite :tapp:

ајде улазим ,за сигурно ке ви кажам у петок,али најверојатно е :) а со парите како иде ?

Ќе ме примите мене, да доаѓам или не? Ако да тогаш кажете колку пари да носам пошо ко што знам у 11 октомври не е беспари:P

Лелеее. Ништо, заебете ме мене, шкртнете ме. Сабота се учело, ке ми лупнат 7 неоправдани ако не идам -__- ! Добро е шо на време дознав.:nesvest:

До 15:10 ли ќе учите ?
Еве сеа зборам со професориве, викаат најверојатно ке се учело, али ништо не кажуваат сигурно. Ако е можно да се чува едно место, утре најсигурно да ви кажам... Стварно незнам што да праам.

Па и јас сум у сабота у школо ама до 12 и пол иначе 100% се учи у сабота, ке стигнам јас у 3 и пол ама никој не ми потврди дали има место за мене?

Па и јас сум у сабота у школо ама до 12 и пол иначе 100% се учи у сабота, ке стигнам јас у 3 и пол ама никој не ми потврди дали има место за мене?

Aко си сигурен, има место :)

Aко си сигурен, има место :)
да да, чим сум се пријавил значи сум испланирал време, имам играно пред неколку месеци со вас кајганџииве и од тогаш се неам пријавено почо сум немал време за да не праам пиши бриши, абе сакам да дојдам ке се пријавам ама неможам... ај поздрав се глеаме ондак у сабота

1. KIFFLA
2. Scorpio_20
3. Acid
4. Zokiarsenal
5. Gade
6. Илијаико
7. ShurikeN!!!
8. -=}{VLATCHE}{=-
9. Kimi R

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop