Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако уште фали човек...
ми се игра и мене :)

I ke ve zamolam, tie sto neznaat i nemaat vrska od fudbal, bolje i da ne se prijavuvaat:helou:, A ne sekoj sto mu se igra da rece ete deka samo igral

Наредна сабота има слободен термин од 15 : 30 да го закажам во балонот 11 октомври кај нова железничка

Zakazi go, jas vcera go ebav Leviot zglob, za 11 god fudbal ne sum se povreduval volku sea za 1.5 godina dvete noze gi ebam i se nadam deka za edna nedela ke mozam pak da trcam

Наредна сабота има слободен термин од 15 : 30 да го закажам во балонот 11 октомври кај нова железничка

Zakazi go sigurno, od 3 do 6-7 se najubavite termini vo balonite, retko da nacekas taka sloboden

Zakazi go sigurno, od 3 do 6-7 se najubavite termini vo balonite, retko da nacekas taka sloboden

И ти ли ке играш бе? ххахаха :helou:

Еве сега се собравме две екипи,
доколку има измени во план сите ке треба да бидат известени.
Тој што ке откаже 3 дена бан од форум :pos:

ако има место за следната сметајте ме и мене :smir:

Охооо, ке се препуни ова бе. Закажувај и брои одма 12 !

Sto da bori be cela nedela ima, 100 luge ke se prijavat i otkazat, poleka ne se letajte kako golubi, gledame deka ima zainteresiranost, ama do slednata sabota, ke vidime koj ke si ostane na zborot

Zakazi go, jas vcera go ebav Leviot zglob, za 11 god fudbal ne sum se povreduval volku sea za 1.5 godina dvete noze gi ebam i se nadam deka za edna nedela ke mozam pak da trcam
Сине не можат нозете да ти ја издржат тежината :baeh: треба кондициони на кеј да трчаш па после фудбал :smir:

Сине не можат нозете да ти ја издржат тежината :baeh: треба кондициони на кеј да трчаш па после фудбал :smir:

Do nekade si u pravo, zborev so eks trenerot i on mi go naglasi toa,
No jas ne se predavam

Цики, ако си се здебелил уште малку, ќе бидеш ко Роналдо, голем талент и млад пензионер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom