- Член од
- 5 јули 2008
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 41
ja mislam deka za 10 minuti ke ima redeem ako ne se lazam 23:56 mislam deka treba da pocne :helou: koj ceka ke doceka :tv:
ke ima utre po sabajle :pos2:ja mislam deka za 10 minuti ke ima redeem ako ne se lazam 23:56 mislam deka treba da pocne :helou: koj ceka ke doceka :tv:
se si biva :pos2:ke ima utre po sabajle :pos2:
не ме секирај дека било вчера ,ќе се утепамза тебе, рендем на http://ptzplace.lockerz.com/
кога? после 20ч...
не беше вчера, не се сеќирај. :helou:не ме секирај дека било вчера ,ќе се утепам
Да :helou:Ова редеем е време за да можеш да пазариш?:smir:
Да,да се подготвуваат за ридемшн, ама дали е за нас е прашањето?Абе денеска е рестокот,ојдов во редем и ми викат Hi Jovce,и колку поени имам и кликам ми отварат птз плејс ама пишит каминг сун.
мислам дека прво Америве ќе имаат, па после ние. Така да, спремајте се за накај 21ч. Не е сигурно, ама ќе чекаме. Добро што не беше преку ден, ќе испуштевДа,да се подготвуваат за ридемшн, ама дали е за нас е прашањето?
се согласувам дека први ќе бидат Америте, па што остане, за нас :smir:мислам дека прво Америве ќе имаат, па после ние. Така да, спремајте се за накај 21ч. Не е сигурно, ама ќе чекаме. Добро што не беше преку ден, ќе испуштев
се согласувам дека први ќе бидат Америте, па што остане, за нас :smir:
ама сепак денес е 29ти, може и за утре да не остаатНемат теоретска шанса. Ние сме први 100%. Тие се 6 часа назад.
Внимательно отнеситесь к выбору адреса! Уже летом на основе выбранных имен мы предоставим всем желајуштим адреса электронној почты нового поколенија вида durov@vkontakte.ru и durov@vk.com.не знам кај да прашам ,па ете тука во оваа тема. Отворив профил на VK.com, сега сакам да го избришам ама не знам како??? ХЕЛП?:smir: