Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
5 јули 2008
Мислења
84
Поени од реакции
41
ja mislam deka za 10 minuti ke ima redeem ako ne se lazam 23:56 mislam deka treba da pocne :helou: koj ceka ke doceka :tv:

G

Giggles

Гостин
не знам кај да прашам ,па ете тука во оваа тема. Отворив профил на VK.com, сега сакам да го избришам ама не знам како??? ХЕЛП?:smir:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Ова редеем е време за да можеш да пазариш?:smir:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Абе денеска е рестокот,ојдов во редем и ми викат Hi Jovce,и колку поени имам и кликам ми отварат птз плејс ама пишит каминг сун.

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
Абе денеска е рестокот,ојдов во редем и ми викат Hi Jovce,и колку поени имам и кликам ми отварат птз плејс ама пишит каминг сун.
Да,да се подготвуваат за ридемшн, ама дали е за нас е прашањето?

T

Tetro

Гостин
Да,да се подготвуваат за ридемшн, ама дали е за нас е прашањето?
мислам дека прво Америве ќе имаат, па после ние. Така да, спремајте се за накај 21ч. Не е сигурно, ама ќе чекаме. Добро што не беше преку ден, ќе испуштев

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
мислам дека прво Америве ќе имаат, па после ние. Така да, спремајте се за накај 21ч. Не е сигурно, ама ќе чекаме. Добро што не беше преку ден, ќе испуштев
се согласувам дека први ќе бидат Америте, па што остане, за нас :smir:

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
не знам кај да прашам ,па ете тука во оваа тема. Отворив профил на VK.com, сега сакам да го избришам ама не знам како??? ХЕЛП?:smir:
Внимательно отнеситесь к выбору адреса! Уже летом на основе выбранных имен мы предоставим всем желајуштим адреса электронној почты нового поколенија вида durov@vkontakte.ru и durov@vk.com.

види контактирај го , пиши им на администрацијата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom