Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

alokin15 можеш ли да објасниш нешто повеќе за Swagbucks, ако не те мрзи.

Неможам да гледам клипови на локерз :@ И само што собрав 325 поени за ајпод тач и одма ги покачиле поените...ПУ!

vo mreza sme 4 kuki na isti net e sega moze li site da igrame lockerz da ne ima nekoj vakvo iskustvo da ne mu pravele problemi?

Swagbuks е само за америка навака не пуштаат награди.

Ako ne vi se pustaat klipovi na lockerz idete u network connections i na konekcijata properties pa posle properties na TCP/IP protocol i smenete DNS

Preffered DNS server: 208.67.220.220

Alternate DNS server: 208.67.222.222

mene mi rabotat vaka :) :tv:

Еве како можете да гледате клипови на локерз го постирав пред некој ден побарајте малце во темава :).

Заборавив вчера да ви пишам,ми стигна чашата која ја порачав..и е мн голема:pos2:
Ми зедоа само 102 денари поштарина и трошок за пратка.Слики немам моментално..ќе постирам понатаму.

Заборавив вчера да ви пишам,ми стигна чашата која ја порачав..и е мн голема:pos2:
Ми зедоа само 102 денари поштарина и трошок за пратка.Слики немам моментално..ќе постирам понатаму.

102 денари? :pos2:

Само што ги постираа правилата на www.lockerz.com. Посетете.
П.с. Повторно порачување ќе има оваа недела само во еден бран.

Стигаат пратките на beterz? Нов сум , другар ми ме натера да направам профил , па кажете да не си го губам времето само :)

знае некој на Локерз што ќе биде тоа coming soon??

Стигаат пратките на beterz? Нов сум , другар ми ме натера да направам профил , па кажете да не си го губам времето само :)

da stigaat 100 % jas imam doma 2 maici 3 treba da stigne imas dokaz deka stigaat nagradite so slika ponazad nekoja strana.

pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom