Да да специјална пратка имаше само за фанот на лацио... итоа не еден, два му стигнале... хахахахахнемора да веруваш два ми стигнаа од последната не ги земав утре ке ставам слики ке видиш немам друга работа ке ставам слики од фејсбук цц кој НООБ
Нема уште ништо, по некоја математика би требало на 14ти да стигнат алииии... сепак се зависи од кретените на царинаДа не му стигна на некој од 4-ти круг? т.е. последниот...
последниот имаше 32-3 ама ја напраив 34 и после кратењето бев 25 така да се е релативноМе интересира на последниот натпревар.. последниот колку покането имаше ?
Фала другар, инаку ме интересира и ова:последниот имаше 32-3 ама ја напраив 34 и после кратењето бев 25 така да се е релативно))
Како може да приметат пример дека името не е постоечко, и дали ги рачунаат оние коишто немаат поставено универзитет/училиште или пак немаат ставено слика. Ме интересира ова повеќе да знам овие што досега се регистрирани а немаат ставено да ги потсетам.3. Only invitations where users use their real names and universities and which upload a photo are counted.
22. Martin Davitkovski 15
тоа за имињата не проверуваат само ип и слика гледаат а некад ни слика не мора да имаатФала другар, инаку ме интересира и ова:
Како може да приметат пример дека името не е постоечко, и дали ги рачунаат оние коишто немаат поставено универзитет/училиште или пак немаат ставено слика. Ме интересира ова повеќе да знам овие што досега се регистрирани а немаат ставено да ги потсетам.
Инаку досега:
Фала уште еднаш, значи може и без слика да го признаат акаунтот.. и дали може да те фатат доколку ја мењаваш ип адресата некако. Зошто мене ми направија акаунти пред пред 1-2 дена од една ип адреса 5 акаунти како мои реферали и за неполн ден ми ги избришаа. А сега исто направија само сменија ип и не ги бришат или на крајот има шанси..тоа за имињата не проверуваат само ип и слика гледаат а некад ни слика не мора да имаат
Колку чекаше??и кој ридим?Еве денеска ми дојде оргинал филмот што порачав ми го пратиле во кутија како кој знае што да порачувам:pos2: 102 денари поштарина ми земаа.
Ќе кажат повеќе детали за рестокот. Нели рекоа дека нема веќе да има електроника?
Е што би сакал ти?нема ништо ц.ц.ц..... само пс3, псп, иксбокс, вии, ајподи, лаптопи и другото е срање...
па порано многу повеќе работи имаше.... а ништо не би сакал оти знам дека ништо нема да земам од тукаЕ што би сакал ти?
Абе само да можи овој ресток да се зема по повеќе работи ако не можи ке земам пејпал од 150 за сите поени а кога ке е рестокот?изгледа пак на 28 ке го напрат.па порано многу повеќе работи имаше.... а ништо не би сакал оти знам дека ништо нема да земам од тука![]()
на граница плати нешто??Еве денеска ми дојде оргинал филмот што порачав ми го пратиле во кутија како кој знае што да порачувам:pos2: 102 денари поштарина ми земаа.
Од декември тој ридим што беше знали 2 месеца чекање:pos2:Колку чекаше??и кој ридим?
Не туку само ми дојде картичка од пошта.Отидов таму и ја дадов таа картичката платив 102 денари поштарина и ми го дадоа пакетот.Инаку на кутијата се гледаат печати и од царина од Скопје .Абе само да можи овој ресток да се зема по повеќе работи ако не можи ке земам пејпал од 150 за сите поени а кога ке е рестокот?изгледа пак на 28 ке го напрат.
на граница плати нешто??