Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

As you may or may not know, we're about to launch the PLAY section of Lockerz -- where you'll be able to watch videos and original webisodes (and earn PTZ for doing so!). Don't worry -- it's not going to be a bunch of random videos of cats on treadmills or babies dancing. We're curating the best of the best for our Lockerz members. In that spirit, we're taking a look at the Sundance film festival. Check out what we found.
:):)

Хуху, добро е овој круг. Засега сум во првите 50 и би требало да останам таму до крај. :) Него, вие што имате добиено...како е? За колку време стигнуваат iPod-ите и дали треба нешто да се плаќа и колку? Зошто ја листав темава и прочитав дека на некој му зеле 1500 денари?? :tapp:

Јас мислам 31ви. За да начукаат посети, од цело време шо ќе проверуваат луѓе. Абее опасни се они.

Да не му има стигнато ајподот на некој од минатиот натпревар?

Мене не ми стигна и не ни го очекувам после толку време...

Гого? Те заебаа и уште им веруваш? Хмм... Уствари добро... Кога ќе размислам... 50EUR и маица... И не е така лошо... А за редим, дај боже да има наскоро, да копнеме нешто... :P
П.С. Тек сега ми пратија меил за маицата мене, хаха... Доста се брзи и ефикасни ^^

Гого? Те заебаа и уште им веруваш? Хмм... Уствари добро... Кога ќе размислам... 50EUR и маица... И не е така лошо... А за редим, дај боже да има наскоро, да копнеме нешто... :P
П.С. Тек сега ми пратија меил за маицата мене, хаха... Доста се брзи и ефикасни ^^

Хехее пер не им верувам, јас онака да си кажам дека има ридим. И самиот кажав дека не се надевам многу. Ама да ми праќаат по 50$ на месец топ би било, нели? :vozbud:

Си ја сменивте адресата бе?
И зашо ми е избришан ЗИП/ПОСТАЛ кодот?

Што се дешава со vk.com? Вчера вечерта имав 13 покани и бев во првите 50. Се уклучувам сега од на школо и ми кажува дека имам 2 покани? :toe:

Што се дешава со vk.com? Вчера вечерта имав 13 покани и бев во првите 50. Се уклучувам сега од на школо и ми кажува дека имам 2 покани? :toe:

Тоа е тоа, ако си праќал на fake мејлови.

Ми стигна известие за пристигнат пакет... отидов во пошта таму ми викаат треба да платиш 2700 денари + 186 денари :zid: Ми го ваѓа листот на кој пишуваше: iPod Nano 5G 8GB 18% царина или 1500 денари некаде, и одоздола нешто зборови на Македонски/кирилица и на тоа 18%! :zid::zid::zid::zid: И не им платив им реков ќе дојдам утре! Мајката нивна лоповска беееее!!!!!! Наши луѓе не крадат! Што ќе беше ова! :@ :@ :@ Да беше 1500 денари би го зел... вака не знам што ќе правам...

Имам купец за 100 евра... ама 6000 денари ми требаат, не 3000.... ебати државата, ебати.... све лопови!

Страшно е, како ќе му текне на цариникот така пишува. :tapp:

За кога ќе порачаш да ти речат: Се извинуваме, вашиот подарок не е пратен поради недоволно информации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom