punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
напишав безс ништо напред ми стигна во ред е сега се фала...
Ај пошто вие селаниве сте попрости ќе ти опростиме ова шо незнајш шо зборвиш.де луѓе кажете јас сум од село
со 1500 можеш да порачаш награда и да не е достапна за поралување од 0-250 поени, со 2000 можеш да земеш награда од 251-500 итн... мислам дека е со 3500 или 4500 за награди над 1000 поениАј пошто вие селаниве сте попрости ќе ти опростиме ова шо незнајш шо зборвиш.
Него ако пример имаш 1500 поени и можеш СИГУРНО да загарантираш некоја награда од 250 поени или ако фатиш ?
не разбирам...ова е за тоа што е експирианц? мора да купиш првин такво за да можеш да земиш награда???????со 1500 можеш да порачаш награда и да не е достапна за поралување од 0-250 поени, со 2000 можеш да земеш награда од 251-500 итн... мислам дека е со 3500 или 4500 за награди над 1000 поени
Психијатар!!!!Arso, you really should go see a doctor!
:smee::smee::smee:ПС: Ова од следниот ристок е датумот?
Молисе да е од почетокот на фебруари дека ќе е се 4 пати поскапо.Значи добив од инсајдер од локерз, на јаху се имам со дечкото, страната крајно ке се ЛАНЧИРА до крајот на ЈАНУАРИ.
че да вида што ми велиш преку гуглето,оди не разбирам јасArso, you really should go see a doctor!
Извинете за оф-топиков. Ќе те замолам да не користиш зборови слични на ЛАНЧИРА. Знаеме дека ти е интересно и сето тоа... но верувај, многу лошо изгледа.Значи добив од инсајдер од локерз, на јаху се имам со дечкото, страната крајно ке се ЛАНЧИРА до крајот на ЈАНУАРИ.
леее бате извини ама ти не си за на темава оди ти гледајсиго тракторот твој ако навистина си толку ПРОСТ НЕ СЕ МЕШАЈЈЈЈче да вида што ми велиш преку гуглето,оди не разбирам јас
English to Macedonian translationShow romanization
Арсо, навистина треба да видите на лекар!
ооо оти така ми велиш бе ? значи ме лажеле менедека можам авион да зеам ееех ами а има ли раткапни за трактор ?лее коа ке зеам некој модерни има цело село да ме знае еве го арсо со најубавио трактор јупииии
подобро да е така... ќе имам повеќе шанси да земам нешто како псп или ајпод тач 8гб за 1000-1200 поениМолисе да е од почетокот на фебруари дека ќе е се 4 пати поскапо.