Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
напишав безс ништо напред ми стигна во ред е сега се фала...:)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
де луѓе кажете јас сум од село
Ај пошто вие селаниве сте попрости ќе ти опростиме ова шо незнајш шо зборвиш.

Него ако пример имаш 1500 поени и можеш СИГУРНО да загарантираш некоја награда од 250 поени или ако фатиш ?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Ај пошто вие селаниве сте попрости ќе ти опростиме ова шо незнајш шо зборвиш.

Него ако пример имаш 1500 поени и можеш СИГУРНО да загарантираш некоја награда од 250 поени или ако фатиш ?
со 1500 можеш да порачаш награда и да не е достапна за поралување од 0-250 поени, со 2000 можеш да земеш награда од 251-500 итн... мислам дека е со 3500 или 4500 за награди над 1000 поени

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
со 1500 можеш да порачаш награда и да не е достапна за поралување од 0-250 поени, со 2000 можеш да земеш награда од 251-500 итн... мислам дека е со 3500 или 4500 за награди над 1000 поени
не разбирам...ова е за тоа што е експирианц? мора да купиш првин такво за да можеш да земиш награда???????

Arso, you really should go see a doctor!
Психијатар!!!!

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Тоа за да си осигураш награда е во експриенс да, ама зафркнатото е што и тие со полнат за време на ресток. Коа беше ден два после ристок, или ден два пред, ги проверив и ги немаше, фреш аут, пишеше на нив. И сеа автоматски за да си земиш нешто загарантирано, ќе треба да чекаш до наредниот ресток, за да потрошиш иљадници поени за нешто што веќе го има за 200.
Инаку само кај мене ли кога се отвара птзплејс.локерз ми дава наполу сликче кое вели ридемпшн ис камин соон?:toe:

ПС: Ова од следниот ристок е датумот?

Eastern Daylight Time (EDT) = GMT-4
Значи би било во наше време - 15ти октомври 23 часот. Или грешка сум?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Па да и јас тоа помислив, ама нели е нелогично да ја отворат страната и само да читаме фреш аут. Треба гозба да има на отварањето. :pipi:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Значи добив од инсајдер од локерз, на јаху се имам со дечкото, страната крајно ке се ЛАНЧИРА до крајот на ЈАНУАРИ.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Значи добив од инсајдер од локерз, на јаху се имам со дечкото, страната крајно ке се ЛАНЧИРА до крајот на ЈАНУАРИ.
Молисе да е од почетокот на фебруари дека ќе е се 4 пати поскапо.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Arso, you really should go see a doctor!
че да вида што ми велиш преку гуглето,оди не разбирам јас

English to Macedonian translationShow romanization
Арсо, навистина треба да видите на лекар!

ооо оти така ми велиш бе ? :( значи ме лажеле менедека можам авион да зеам ееех :( ами а има ли раткапни за трактор ?лее коа ке зеам некој модерни има цело село да ме знае еве го арсо со најубавио трактор јупииии

Бон.Џи

GSM Hacker
Член од
2 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
0
Извинете за оф-топиков. Ќе те замолам да не користиш зборови слични на ЛАНЧИРА. Знаеме дека ти е интересно и сето тоа... но верувај, многу лошо изгледа.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
че да вида што ми велиш преку гуглето,оди не разбирам јас

English to Macedonian translationShow romanization
Арсо, навистина треба да видите на лекар!

ооо оти така ми велиш бе ? :( значи ме лажеле менедека можам авион да зеам ееех :( ами а има ли раткапни за трактор ?лее коа ке зеам некој модерни има цело село да ме знае еве го арсо со најубавио трактор јупииии
леее бате извини ама ти не си за на темава оди ти гледајсиго тракторот твој ако навистина си толку ПРОСТ НЕ СЕ МЕШАЈЈЈЈ :mad:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Молисе да е од почетокот на фебруари дека ќе е се 4 пати поскапо.
подобро да е така... ќе имам повеќе шанси да земам нешто како псп или ајпод тач 8гб за 1000-1200 поени

Kajgana Shop

На врв Bottom