Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Е баш пред 5-6 страни се шегував дека на 31 ќе го клат, и вие не ми вервавте. Ха бе, смрден народ овие американците. Знаеа дека 70% од земјата чекат нова година и тогаш го кладоја. Ај ќе видиме дали и сега ќе испадни нешто како што беше прошлиот пат.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Сеа сум 90% ќе го кладад на божик или бадник!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што се брзате полека, ќе има на крај од месецов после 25 некаде. Дека многу мал број фатија на овај ресток сите ќе имаме над 1000 поени и ќе биде МНОГУ тешко да се фатит нешто.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Што се брзате полека, ќе има на крај од месецов после 25 некаде. Дека многу мал број фатија на овај ресток сите ќе имаме над 1000 поени и ќе биде МНОГУ тешко да се фатит нешто.
ако си соберете 1500 ќе можете да си земете загарантирана награда од 0-250птз, тие не се трошат брзо.... јас да соберам на тоа ќе пробам и се откажувам ако не биде ништо

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ако си соберете 1500 ќе можете да си земете загарантирана награда од 0-250птз, тие не се трошат брзо.... јас да соберам на тоа ќе пробам и се откажувам ако не биде ништо
Незнам дали видовте мисалм дека беше 7500 поени да ти префрлат на paypal 5000$ :nesvest:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
abe ja na temava idam koga sakam da se nasmeam malce.
samo poradi toa ja sledam. idam vo internet i mrezi forumot i nema sansi da ja promasis temava. najbrzo se polni gluposti. i normalno ke ja otvoris temata, ke se posmees malce, ke se razveselis koga ke vidis deka ima i poglupi od tebe.
e pa samo zatoa ja gledam temava.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
де луѓе кажете јас сум од село не разбирам ама дури ете и до кај мене преку 100 рида стигна ова дека делеле овие многууу јаки награди,и со комшииве се договоривме да зеиме еден авион де кажете колку поени треба,не знам јас англиски неписмен сум де информирајте ме ,многу сакаме ние да возиме од мое село,лелее коа ке стигне само ке праиме бррррр брррррр над куките има цело село да не знае па и надалеку.

H

^HITMAN^

Гостин
де луѓе кажете јас сум од село не разбирам ама дури ете и до кај мене преку 100 рида стигна ова дека делеле овие многууу јаки награди,и со комшииве се договоривме да зеиме еден авион де кажете колку поени треба,не знам јас англиски неписмен сум де информирајте ме ,многу сакаме ние да возиме од мое село,лелее коа ке стигне само ке праиме бррррр брррррр над куките има цело село да не знае па и надалеку.
:tapp: Леле колку е смешен. :tapp:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
бројот се пише 3897xxxxxxx
значи нема нули напред туку само код на земја, нема нула пред регионален код или мобилен, и после го пишиш бројот
пример 38970123456 или 38921234567

Kajgana Shop

На врв Bottom