Лол.Какви преваранти?Што збориш ти бре?
Што зборам?
Ај, ќе ти кажам што зборам.
Знаеш ли колку ристока имаше до сега? Ни јас незнам. Што мислиш, дали некој зема нешто освен еден ебан ајфон скин и УСБ? Ни 200 денари не вредат, сите наши компании можат да си дозволат да раздаваат вакви работи, а не па американски компании.
Второ, знаеш ли колку членови банираа пред месец дена за наводно премногу стискање на рифреш копчето за време на ристокот?
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Па дали се нормални бе..
Трето, знаеш ли дека на пола членови им стигна мејл дека хаирале и дека нивниот акаунт е перманентно баниран? Тука се жртви и нашите кајганаџии, кои не уверуваат дека не користеле никакви читови. Тука е и Nikolasr, поштен чоек, собира поени од одамна, и оп! Погоди што! Му стига ваков мејл и сега е перманентно баниран.
Четврто, знаеш дека на ристокот пред овој 90% од членовите на локерз ридимнаа нешто?(Вклучувајќи ме и мене). Ни рекоа дека ќе сме си ги добиеле наградите, ке ни стигнело мејл со конфирмација..
Погодуваш?
Нема никаков мејл, никаква конфирмација, ништо. Помина еден месец, неам ништо у инбокс, а тие рекоа најкасно за 2 недели. Море нека се еб*т, ја им турив к*р одамна.
Петто, размисли малце, кој во ова ебено време ти дава бесплатна електроника поради тоа што им ја посетуваш страната и кликаш? Која е таа логика бе, заработувале од секој наш клик?:poor: Преваранти!
Тие го користат бизнис „програмата“ наречена "Pyramid Shame", ако не си слушнал што значи ова, посети го
ОВОЈ линк.
За повеќе информации и докази за тоа какви преваранти се, види
ТУКА
Али, свака им част, еј, и покрај сите преварантски работи и лажења што ги направиа, успеаа да си ги задржат останатите членови и да земат нови.
А, вие, ако имате време за губење, слободно посетувајте ја странава!